Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szép napra számíthatsz kedden. Talán nem egészen a terv szerint alakul az életed, de mindenképpen sikereket jelez a horoszkóp. A magánéletbeli konfliktusokat úgy tudod a legjobban kezelni, ha most az időre bízod magad: majd az idő bebizonyítja a másiknak, hogy neked van igazad!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Nap és az Uránusz együttállása nagy felismeréseket jelez neked. Ha van valami, amivel kapcsolatban nem juttál dűlőre mostanság, akkor ma túllendülhetsz a holtponton, és nagy áttörést érhetsz el.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem érdemes most belemenni mindenféle csip-csup konfliktusba, mert nagyon hirtelen tudnak elmélyülni ezek a veszekedések, és ráadásul parttalan vitába tud ma torkollni minden. Gyakorold az elengedés művészetét!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 9. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne hagyd, hogy mások negatív gondolatai, lelkiállapota a te érzéseiden, hangulatodon is nyomot hagyjon. Te nagyon érzékeny ember vagy, és könnyen átveszed mások rezgéseit. Segíthet ezen, ha olyan zenét hallgatsz, amit szeretsz, vagy egy nagy sétával alaposan kiszellőzteted a fejed.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Uránusz fényszöge hozhat kedden váratlan eseményeket. Segítőkre is számíthatsz azonban, ha nem bírsz el a hirtelen kihívásokkal. Nagyszerűen alakul egy ügy a munkahelyeden, és elismeréseket is bezsebelhetsz érte.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden egy hozzád közelálló személlyel nehezen indul a kommunikáció, mivel az illető lehangolt, vagy gondokkal teli. Ne add fel elsőre! Próbálkozz többször, legyél kreatív és meglátod, egy idő után rá tudod venni, hogy megnyisd a szívedet.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden hirtelen világossá válhat, hogy egy elképzelésed, vagy terved jóval több erőfeszítést igényel, mint gondoltad. Azért ne keseredj el! Lehet, hogy egy kis újratervezéssel, átcsoportosítással, esetleg a határidők kitolásával mégis sikerül megvalósítani, amit akartál.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valaki hozzád fordul a problémáival, és hamar kiderül, hogy az illető tényleg romokban hever lelkileg, és a te erődre, nyugalmadra van szükséged ahhoz, hogy talpra tudj állni. Keress alkalmat, lehetőséget rá, hogy megtehesd, amit tudsz és segíthess az illetőnek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden érdekes fejleményeket vesznek a dolgok. Egy váratlanul érkező negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizz minden többször a nap folyamán!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. május 6-12.: Próbára teszik a bolygók a párkapcsolatokat

Ez a májusi hét szinte mindenkinek hozhat valamilyen tanulságot. A bolygók mintha tesztelnék a párkapcsolatokat, olyan feladat elé állíthatnak benneteket, amelyeket együtt kell(ene) megoldanotok. A párkereséshez is most türelemre lesz szükség.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Figyelj rá, hogy ne ülj fel semmilyen kósza hírnek, félinformációnak. Siettetni szeretnéd a dolgokat, és emiatt a legkisebb szalmaszálba is belekapaszkodsz, de ez tévesnek bizonyulhat! Meg kell várnod, amíg a valós lehetőség megérkezik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Nap és az Uránusz együttállása mutatja, hogy most olyan felismeréseid lesznek, amik nagyban befolyásolják a közeljövő eseményeit is. Valószínűleg egy régóta húzódó problémával kapcsolatban ér a hirtelen, villámcsapás szerű érzés, hogy megvan a megoldás!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Picit borsú kedvvel ébredsz, de nem tudsz rájönni ennek az okára. Talán nem is benned, hanem inkább valaki más negatív kisugárzásában rejlik az ok. Próbáld meg jobban meghúzni a határaidat, és ne hagyd, hogy a másik rossz kedve rád telepedjen.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 8-14.: Jól sikerül az érettségi, és minden más is

Rázós helyzetek lehetőségét jelzik a bolygók, ahogyan azt is, hogy érettségizőket ugyanakkor támogatják az égiek. Eltekintve egy-két nehezebb pillanattól, kiváló hét vár ránk a horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!