Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jó, de erős energiákkal indul március. Figyelj most oda a részletekre, mert azon áll vagy bukik egy terved. Nem árt most az sem, ha picit megfontoltabb vagy, és nem rontasz ajtóstul a házba…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem várt sikereket remélhetsz. A mai napon olyan emberrel, emberekkel ismerkedhetsz meg, akik új utakat nyitnak az életedben. Sokat számít, hogy pozitívan, és vidámsággal telve ismernek meg téged, mert ma nagyon erős a kisugárzásod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán igazán jókedvű napod lesz. Még ha nem is úgy indul, hidd el, hogy aztán olyan pozitív élmények érnek, amik bearanyozzák a napodat. Főleg a kapcsolataidban érződnek ezek a pozitív hatások. Ma mindenki kedvesebb, rendesebb veled..

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 1. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma elöntenek a teendők. A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Próbáld meg már előre elhárítani a hibát!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Úgy érzed, a párod folyton csak gyártja a problémákat, és képtelen arra, hogy valamit egyedül is megoldjon. Valójában talán te szoktattad rá arra, hogy ne döntsön nélküled. Most kellemetlenné vált a saját akaratod. Változtass!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagy belső feszültség tombol benned, és képtelen vagy rájönni az okára. Valójában minél csendesebb a felszín, annál több okod van arra, hogy belül emészd magad. A cselekvés segít, még akkor is, ha rombolás. Főleg, ha valami megérett a lebontásra.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Március első napján igazán szépnek látod a világot. Ami a hosszúra nyúló télben olyan elkeserítő, az most szertefoszlik, hiszen tényleg itt a tavasz mindjárt. Ma nagyon jó hírt is kaphatsz: érintheti ez a munkát, a családot, vagy akár egy barátságodat is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nehéz ma neked nemet mondani. Olyan erős energiákkal rendelkezel, hogy senki nem tud ellenállni neked. A munkahelyeden is keresztülviszed az akaratodat és a magánéletben is te győzöl, hódítasz, nyersz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Tényleg mindjárt itt a tavasz, és ezt szinte a zsigereidben érzed. Ma új lendülettel vágsz bele abba is, amit már hetek óta ide-oda tologatsz. Sikerül is dűlőre jutnod a főbb tervekkel, és egy nagy lépést tehetsz előre a céljaid felé.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csodás nap vár rád, és talán valamiben egy új kezdet is. Ha sikerül tisztázni a problémákat egy szeretteddel, legyen az családtag, szerelem, vagy barát, akkor nagyon megkönnyebbülsz. Te akkor tudsz jól "működni", ha teljes rend van a lelkedben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy érezheted, valami, vagy valaki hiányzik az életedből. Nem biztos persze, hogy ezt a valamit csak egy új ismeretség útján szerezheted meg. De ha nincs más út, akkor vedd a nyakadba a világot, ismerkedj, találkozz, mulass!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma találkozhatsz egy nagyon kedves, és nagyon karizmatikus egyéniséggel, aki ráadásul utat is mutat neked sok értelemben. Meglehet, nagyon másként gondolkozik, mint te, de éppen ez lehet benne a vonzó. A megértés mélyebben dől el.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. február 27-március 5.: az Ikrek Hold fellélegzést, a Rák Hold mély érzéseket jelez

A hét elején az Ikrek jegyéből indul a Hold, ami hétvégére megérkezik az Oroszlánba, és bátorságot, jókedvet, de egy kis feszültséget is hoz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!