Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden telihold van a Szűz jegyében, ami feszültté és ingerlékennyé tesz, valószínűleg az álmodat is megzavarja. Próbálj meg ma picit mindent félvállról venni, ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a dolgoknak!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy fontos kérdésben várhatják ma a döntésedet. Ne halogasd tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes leszel racionálisan választani, a Szűz telihold segít ebben. Az érzelmi életed ugyanis továbbra is viharos, és kissé kiegyensúlyozatlan. De ez nem számít a kérdéssel kapcsolatban.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nehezen indulhat a mai nap, és ez így is marad. Folytonosan akadályokba ütközhetsz, és ezért úgy érezheted, a világ összeesküdött ellened. Pedig ez nincs így, csak valamiben várakozó álláspontra kellene helyezkedned. És a Szűz telihold is tovább erősíti a feszültségeket.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 7. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szinte lélegezni sem lesz időd, annyi a munkád. Nem baj, mert amit teszel, annak végre hasznát is veheted. Sőt annál többet. Valakit ma határtalanul boldoggá tehetsz. Különösen, ha olyan munkakörben dolgozol, ahol emberekkel kell foglalkoznod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nehezen viselnéd el a kudarcot, ezért ne vágj bele megmérettetésekbe. Most még egy ártalmatlan vita is dühöngésre sarkallhat. Kíméld a szíved és a családod, és kerüld a kihívásokat a mai napon!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha rosszul is indul a heted, bízz a jó sorsodban: ma megfordíthatod. Bármiről lemondhatsz, csak egyvalamiről nem. A legfontosabb célodról. A Szűz telihold kedden ezzel kapcsolatban ad jó sugallatokat.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szokásosan indul a napod, ám egyszerre csak felgyorsulnak körülötted az események. Kaphatsz egy nagyon jónak tűnő ajánlatot. Csak akkor fogadd el, ha ezzel nem veszélyezteted a többi feladatod sikerét. És még az időd, erőd is elég rá.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Sikerült felkorbácsolni az állóvizet a kapcsolatodban. De biztos vagy benne, hogy a legjobb módját választottad az izgalomkeltésnek? A békülés az egyetlen jó választás, hidd el, mert kihívás adódik bőven más területeken is.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Meglepődsz, hogy egy olyan kollégád áll ki melletted, akit eddig ellenségednek gondoltál. Láthatod, hogy ott is vannak támogatóid, ahol nem remélted. És ez a nyíltszívűségednek, őszinteségednek köszönhető.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp március 6-12.: a mostani telihold különösen erőteljes hatással lesz ránk

A Szűz jegyében alakul ki a telihold, ami most különösen erőteljes hatással lesz ránk, és feszültté tesz mindenkit. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életedbe. Lehet, hogy első pillanatra megijeszt a lehetőség, de már késő visszafordulni. Ne aggódj, biztosan képes leszel megbirkózni a feladattal. Bízz önmagadban!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te kiválóan kommunikálsz, és sikeresen tudsz meggyőzni másokat is. Csak az az egy baj, hogy nem állhatsz mindig mellettük, ha kételyeik támadnak. De azért lassan minden megvalósul abból, amit elterveztél, és ebben mások is közreműködnek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Szűz telihold hozhat neked feszültséget kedden, de meg is érlel benned egy elhatározást, ami sikerhez vezet a következő időszakban. Hallgass az intuíciódra, mert az most csalhatatlanul utat mutat.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 6-12.: Sorsfordító változások

Ez a hét nem indul könnyen. Egyrészt a telihold kavarhatja fel az állóvizet, másrészt 2023 egyik legfontosabb fordulata várható. Szaturnusz, a nagy tanító bolygó kilép a Vízöntőből és a Halak jegyében folytatja égi útját. Vajon mi mindenre számíthatunk ezen a márciusi héten? Kiderül a heti horoszkópból.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!