Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ideje lenne tisztáznod bizonyos félreértéseket. Az életed akkor kap új irányt, ha pontos céljaid vannak, és azokhoz tartod is magad. Idealista álmaid csak akkor válhatnak valóra, ha valóban a te lelkedben gyökereznek! Szombaton még a kapott jó tanács is félrevihet! Most csak magadra hallgass.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Őszinte és határozott kell, hogy legyél a kapcsolatodban, ám ez nem azonos azzal, hogy minden tervedet meggondolás és apelláta nélkül a másikra kell erőltetned. Ha így teszel, ne csodálkozz, ha a másik "lázadni" kezd!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Izgalmas napra számíthatsz. Egy váratlan esemény végre mosolyt csalhat az arcodra, és jó esélyed van arra, hogy ez a derű rajtad is maradjon. Aki vágyik rád, most sikert arathat, és akire te vágysz, annak a szívét is elnyerheted.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 11. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te képtelen vagy olyan partner mellett élni, aki mellett nem mutathatod ki teljesen az érzéseidet. A Rák jegynek a Hold, a legérzelmesebb, legérzékenyebb bolygó az ura. Az nem megoldás, hogy magadba fojtod a könnyeidet és mosolyodat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A baráti kapcsolataid ma fontosabbak lehetnek, mint a családi kapcsolatok. Lehet, hogy ezért a partnered megsértődik, de most fel kell vállalnod ennek a kockázatát. A felszabadultságot és a kötetlenséget szombaton kötelező megélned. Játszani kötelező!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton végre nyíltan és őszintén megmondhatod a véleményed valakinek, és egyben megbeszélheted a problémáidat egy lelki társsal. Akárkit jelölsz is ki erre a posztra, az illető megtiszteltetésnek fogja érezni, hogy rá esett a választás.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az érzelmi életed nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik. Még te is meglepődsz azon, hogy mennyire nem látszanak rajtad azok a nehézségek, amikkel az utóbbi időben szembenéztél. Azért, mert rájössz, hogy vannak ennél fontosabb dolgok az életben, és tudsz örülni nekik.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre eljött a lazítás ideje. Az utóbbi időben túl sokat vállaltál magadra, és a terhek alatt akár valóban meggörnyedhettek a vállaid. Egy alapos masszázs jól jöhet a hátfájásaid kezelésére. Ha tökéletességre törekszel, látogass el egy fürdőbe is!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma nagy szükséged lesz az agyafúrtságodra ismét. Te nagy játékos vagy, de szombaton igazán az emberedre akadhatsz. Végre részt vehetsz egy szenvedélyes eszmecserében, intellektuális vitában, amire neked oly nagy szükséged van!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. március 11-12.: szuper fényszögek segítenek minket

Négy szuper fényszög látható az égen, ami szenvedélyes, jó hangulatú napokat jelez! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Végre ismét bizakodással tekinthetsz a jövőbe. Amit eddig csak reméltél, hogy a párod belátja hibáit, és végre változtat a szokásain, valósággá válik. Most már ne te kritizáld tovább, inkább törekedj a békére!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Mostanában nagy elhatározás érhet meg a szívedben. A megvalósításra azonban még várnod kell. Csak akkor vágj bele, ha minden szükséges feltétel megvan a változásnak, elindulásnak. De az utánajárást ne halaszd sokáig!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Próbáld meg elkerülni a rázós helyzeteket, a konfliktusokat, mert nagy az esélye annak, hogy vesztesen fogsz kikerülni belőle. A taktikázással, az ütőkártyák kijátszásával viszont annál többet elérhetsz. Többet ésszel, mint erővel!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja

Március 7, kedd minden szempontból különleges nap. Ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében, ami hatalmas energiákat hív életre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!