Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton nem árt, ha vigyázol a szavaidra: gondold meg jobban, mit kinek is mondasz el. Egy elejtett szóval éppúgy szerezhetsz magadnak ellenségeket, mint támogatókat. Érdemes hát beszélned, de nem mindegy, hogy miről, mit és hol!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jól haladnak a dolgaid, jól döntöttél. Mások talán mesteri taktikusnak mondanának, pedig a te legnagyobb titkod az, hogy szeretettel és barátsággal fordulsz mások felé. Akkor is, ha azok épp nem a te szád íze szerint cselekszenek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Végre elvonultak a fellegek a fejed fölül. Élvezd a napsütést, ami legalábbis lelki értelemben felragyog rád. Az örömöt ne tartsd meg magadnak: hívd meg barátaidat, szórakozzatok, kapcsolódjatok ki. Végülis erre való a hétvége!

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem halogathatod örökké a dolgokat, egyszer fel kell tenned a kérdéseket, és meg kell mondanod valakinek, ami a lelkedet nyomja, hogy végre tisztán láss, és mások is tisztán lássanak. Jól jársz, még ha apróbb konfliktusba is keveredik.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te általában eléggé napsugaras egyéniség vagy ahhoz, hogy ne legyen szükséged arra, hogy fizikai értelemben is süssön a nap. Szombaton mégis valami kedvetlenség felhőzi lelkedet. Ha nem tudod az okát, egy őszinte beszélgetés segíthet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Elképzelhető, hogy mostanában a múltból újra felbukkan egy ember, akiről annak idején nem túl jó emlékeket őriztél meg a szívedben. A rossz érzések azonban elsősorban benned vannak. Nála másként ködlik fel a múlt. Ne térj ki előle, legyél rá kíváncsi!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szétszórtságod ma komoly bosszúságokat okozhat. Valamit nem lelsz, pedig igen nagy szükséged lenne rá. Az nem segít, hogy mint százszor tetted már korábban, ma is megfogadod, hogy rendet teszel. Tegyél is úgy, most van rá egy kis időd!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mindennapi gondjaid kötik le folytonosan a figyelmedet. Közben megfeledkezel az örök dolgokról, amik igazán fontosak, és amikkel ezt a stresszt ellensúlyozhatnád. Üljetek le társasozni a családdal, vagy menj el egy nagyot sétálni az erdőbe!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kellemes élményekben lehet ma részed: valamilyen nehéz feladatot tudhatsz le olyan könnyedén, amint azt álmodban sem gondoltad volna. Azért ez csak elég ahhoz, hogy elégedett legyél végre!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek szerencsét és szerelmet hoz a Vénusz az Ikrek jegyében

A Vénusz nem csak a szerelem, hanem a kis szerencse bolygója is - gondoskodik azokról a sorsszerű véletlenekről, pozitív fordulatokról, amelyek új irányba terelik az életünket. Április 11-én az Ikrek jegyébe lépett, és 4 csillagjegynek szerelmet és szerencsét hoz!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kisebb pénzügyi problémáid adódhatnak, amik, ha nem is túl súlyosak, eléggé idegesítőek lehetnek ahhoz, hogy megmételyezzék a napodat. Ne hagyd, hogy a csip-csup ügyek ilyen méreggé dagadjanak a szívedben. Nézz az égre!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hasznodra válhat egynémely tanács abból, amivel szombaton látnak el. Még ha eleinte el is hessegetnéd magadtól az ötleteket, netán méltóságodon alulinak tartanád, hogy betartsd, akkor se vesd el véglegesen.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem tudod eldönteni, kiben is bízhatsz: az ismerőseid egymásnak ellentmondó dolgokat állítanak. Jobb, ha egyelőre nem feded fel a titkaidat mások előtt. Még nincs itt az idő arra, hogy nyílt lapokkal játszhass.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

9 jel, hogy megtaláltad az Ikerlángodat

A karmikus kapcsolatok a fejlődésünket segítik. Szükségszerűen felkavaróak és meghatározóak egész életünkre nézve. Többfajta karmikus kapcsolódás lehetséges - de mind közül az Ikerláng kapcsolat a legkülönlegesebb! Íme a 9 jel, hogy az Ikerlángoddal találkoztál!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!