Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken valaki valami egészen újszerű ötletet javasol számodra és bár ezen a területen nem vagy jártas és talán kétségeid is vannak, mégsem kellene azonnal elvetned az ötletet. Talán időbe telik, amire megbarátkozol ezzel az új gondolattal, de minden bizonnyal meg fogja érni a ráfordított energiát.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szuper híreket kaphatsz egy szeretteddel, vagy az is lehet, hogy önmagaddal kapcsolatban, de ez a hír mindenkit érint valamilyen módon a környezetedben. A legtöbben pozitívan is állnak hozzá a jó hírhez, de ne lepődj meg, ha lesz olyan, aki továbbra is fanyalog…

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma közelébe kerülhetsz egy változásnak, vagy egy újdonságnak, amely bizonyára hatással lesz az életedre. Ha viszont belekezdesz valami újba, izgalmasba, azért légy óvatos is! Az újdonság veszélyekkel is járhat, ha nem készülsz fel rá kellőképpen.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A bolygók némi bosszúságot jeleznek neked a mai napra, ami a szervezéssel, megbeszélésekkel lehet összefüggésben. Üzleti ügyeket illetően is lehet átmeneti gondod, de a végén mégis jól jársz. Csak figyelj oda a részletekre!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 24 (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy szerencsés esemény új irányba terel téged és neked csak annyi lesz a dolgod, hogy kihasználd a kedvező áramlatokat. Mindez érintheti a magánéleted, a karriered, de segíthet abban is, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy éppen beépíts egy új rutint az életedbe.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az otthonodban nagy erőfeszítésekre kényszerülsz, ám, ha minden erődet összeszeded, akkor úrrá lehetsz a helyzeten, sőt, végül nagyon is elégedetté tesznek a körülmények. Ha szingli vagy, mostanában a szerelem is beköszönthet az életedbe.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagy kedvet érzel arra, hogy lakásodat feldob valamilyen szép lakberendezési tárggyal. Vigyázz, mert hamarosan elharapódzhatnak a dolgok, és egy-két apró változtatás helyett lassan átrendezed otthonodnak a falait is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy olyan emberrel találkozhatsz ma, aki hozzájárul lelki fejlődésedhez, és segíti azt az átalakulást, amin mostanában mész keresztül. Munkahelyi vonalon is váratlan ajánlatra számíthatsz. Ez gyors reagálást kíván, semmiképp sem szabad kihagyni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha a munkahelyeden egyre kevésbé viseled a kötöttségeket, most érdemes keresgélned. A szerelem terén azonban ne akarj hasonló lendületességgel élni, és főleg ne hozz elhamarkodott döntést, mert azt később megbánhatod…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Emberségből vizsgázunk, amikor a Mars a Rákba lép, és a Szaturnusszal trigonba kerül

Március 25-én Mars belép a Rákba, és 30-án a legszebb fényszöget alkotja a Halakban járó Szaturnusszal. Ez egy szép bizonyítéka lesz, lehet annak, hogy emberségesek, jószívűek, empatikusak vagyunk. Mivel a fényszög kedvező, biztos, hogy kedvező tapasztalataid lesznek ilyen téren.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Most csak azok a Bakok maradhatnak magányosak, akik egy magánzárkában élnek. Minden sejtedben érzed a tavaszt, és fel is erősödik a kisugárzásod. Most bárkit az ujjad köré csavarhatsz! Csak azzal legyél óvatos, hogy nehogy olyat is meghódíts, akit nem is igazán szeretnél.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha szingli vagy, csak úgy rajzanak körülötted a rajongóid. Szerencsére a józan eszed sem hagy el, csak arra vigyázz, hogy túlzott kételyeid vagy mértéktelen reményeid miatt el ne szalaszd az egyetlen igazit. A mai napon megláthatod, ki az.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Akárki is akar kicsikarni belőled valamilyen döntést, állj neki ellen, és halaszd azt el inkább a hónap végére! Akkorra már felszállnak a ködök a szemed elől, és tisztán látod, ki mond igazat, és ki nem.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!