Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a Nap-Jupiter kedvező fényszöge hat ránk. Menj elébe az eseményeknek, mert most nagyot léphetsz előre mindenben. Nagyszerű ez a nap, ha van olyan feladatod, aminek egyszerűen csak neki kell fogni, és csinálni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken elképzelhető, hogy egy ügyed, feladatod, melyről azt hitted, hogy már lemondhatsz róla, hirtelen a célegyenesbe kerül. Nagyon jól teszed, ha addig ütöd a vasat, amíg meleg! Szervezz át mindent, mondd le, amit le lehet és csak ezzel foglalkozz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken a Jupiter kedvező fényszöge miatt szerencsésen alakulnak a dolgaid. Szakíts egy kis időt arra, hogy áttekintsd az életed egyes területeit. Hol tartasz a saját magad által felállított ütemezés szerint és nézd meg, milyen sikereket értél el. Sok mindennel elégedett lehetsz, az tuti.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint március első napja szerencsésen alakul (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken sok múlhat a fellépéseden egy kivételesen jó helyzetben, így készülj arra, hogy határozottan kell majd viselkedned. Ha ugyanis azt látják, eltökélt és magabiztos vagy, fel sem merülhet az, hogy megkérdőjelezzék azt, amit mondasz, vagy teszel.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken a Nap és a Jupiter fényszöge igazán szerencsés előjeleket teremt minden kérdéses ügynek. Ráadásul valaki egy helyzetben igen kellemes meglepetéssel szolgál neked, mivel kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket takar. Légy nyitott az illetővel!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken az égi folyamatok szerint meghívót kaphatsz valahová, ami egy érdekes csoport lehet,. akiket a közös érdeklődés tart össze, vagy egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesd bele magadat lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen te is régóta vágysz egy kis változatosságra.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken lehet egy nagyon szerencsés lehetőség, ez lehet munka, vagy pénz, és jobban teszed, ha nem sokat késlekedsz. Könnyen lehet ugyanis, hogy a mostani helyzetre igaz az aranyszabály: aki kimarad, lemarad.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Tehetséged, tudásod talán mostanában nem volt eléggé látható a környezeted számára, de most egyszerre csak felfedezhetik a benned rejlő lehetőséget, talán többen is, mint szeretnéd. Ma igazán népszerű lehetsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nap és a Jupiter kedvező fényszöge ma nagyon jó hatással van rád. Épp ezért ma bármibe belekezdhetsz, amibe csak szeretnél. Igyekezz úgy eltölteni a napodat, hogy lehetőleg minél több olyan dolgot tegyél, ami különbözik a megszokott dolgaidtól.
Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Karmikus Kiegyenlítődés angyala segít minket március 1. és 5. között

Rochel, a Kárpótlás és Karmikus Kiegyenlítődés angyala a március 1. és 5. között született Halak őrangyala, és Ő felügyeli ezt a néhány napos időszakot.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Fontos hírek, információk érkezhetnek be hozzád, de légy nagyon körültekintő akkor, amikor ezekre reagálsz. Lehet, hogy van mindennek igazságalapja, de azért nem pontosan azok a körülmények, amik eljutottak hozzád. Hallgass a belső hangra!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egyre több új terv körvonalazódik meg a fejedben, végre itt a tavasz, és érzed, ahogy visszatér az életkedv beléd. Ma olyan kedvező hatások érnek, hogy jó lenne, ha ezek körül ma egy esetében tennél is valamit, vagy döntenél róla.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Nap és a Jupiter fényszöge ma nagyon erősen hat rád. Most szerencsés folyamatok indulnak el az életedben, vagy pedig egy konkrét, sorsszerű véletlen igazgatja el az ügyeidet. Az egészen biztos, hogy örömmel, hálával gondolhatsz erre a napra.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!