Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken kivételesen jobban teszed, ha nem árulod el, hogy mit is gondolsz a téged körülvevőkről. Sok a kétszínű ember ugyanis a környezetedben, akik képesek felhasználni a tőled kapott információkat éppen ellened is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hosszú időre lekötötte energiáidat egy bizonyos feladat, amin végre sikerül túljutnod pénteken. Olyan ismeretek birtokába juthatsz, amelyek révén előnybe kerülhetsz másokkal szemben. Használd a képességeidet!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hiába van jó és tartós kapcsolatod, mégis bizonyos szempontból magányosnak érezheted ma magad. Pedig nincs rá okod, érzelmileg maximálisan melletted van a másik. Úgyhogy értékeld inkább ezt.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 3. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Már kora reggel rájöttél, hogy nem alakulhat minden úgy, ahogy azt eltervezted. És ez végre nem elkeserít, hanem inkább örömmel tölt el. A váratlanság mindig magában rejti a jó fordulat lehetőségét. Ezt már megtanultad.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Sikeresnek mondhatod magad a kapcsolatodban, és most igen nagy szükséged is van a társad támogatására. Nélküle aligha tudnál úgy helyt állni a munkahelyeden, ahol folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell megfelelni. Köszönd meg neki!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne hagyd, hogy a zaklatott körülmények miatt szétforgácsolódjon a tetterőd. Inkább kérj segítséget, bízz feladatokat a kollégáidra. A lényeget azonban semmiképp ne engedd ki a kezedből. Azt te tudod jól.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezzen kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jobb lenne, ha megőrizné a hidegvérét, és akkor sem esne pánikba, ha váratlan helyzetbe kerül. Könnyen lehet, hogy olyan emberrel találkozik ma, akinek a jelenléte valamiért zavarba hozza. Kezelje lazán a dolgot!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csak ne engedd, hogy a tettrekészségedet, az akaratodat megtörjék. Olyan munkát végzel, amihez szükséged van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendület nélkül tennéd, akkor nagyon hamar elbukhatsz benne. A hozzáértés ehhez kevés.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencse a négyzeten: március 2-án együttáll a Vénusz és a Jupiter

Március 2-án a kis szerencse bolygója, a Vénusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter együttáll, ami kivételesen erős, pozitív energiákat jelez. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valamit hiányolsz az életedből, de magad sem tudod megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézd sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeiddel megvagy, arra is rájössz, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ideális nap ez bármilyen konfliktus hatásos kezelésére, feloldására. Az eddig elnyomott feszültségek kirobbannak, de éppen ez a konfliktus ad lehetőséget a végleges rendezésre. Jobb ez, mint az elnyomott düh és harag.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Sokan segítenek abban, hogy valóra válthasd az álmait. És még többen kérhetnek segítséget tőled abban, hogy támogasd őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek te támasza lehetsz, segít ebben empatikus képességed.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!