Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valaki olyasmire szeretne rávenni, amit te nem szeretnél megtenni. Az is előfordulhat, hogy a függetlenségedet, a szabadságodat korlátoznák indokolatlanul. Valószínűleg nem gondolta végig az illető, hogy kinél próbálkozik. Mutasd ki nyugodtan a fogad fehérjét!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sajnos sokan vannak, akik azt hiszik, hogy egy vitában annak van igaza, aki a leghangosabban veri az asztalt és kiabálva mondja el a véleményét. Ez azonban egyáltalán nincs így, így neked nem kell ebbe a versenybe beszállnod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Azt jól gondolod, hogy nagyon fontos az úgynevezett első benyomás, vasárnap mégis kellene adnod egy esélyt valakinek. Előfordulhat ugyanis, hogy valaki, akinek a belépője nem sikerült nálad túlságosan fényesen, valójában sokkal értékesebb ember, mint az, az első körben kiderült.

Ikrek havi horoszkóp

Harmonikus napunk lesz vasárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap valaki mintha direkt tenne keresztbe neked. Lehetséges azonban, hogy nem gáncsoskodásból, hanem szeretetből és féltésből származik mindez. Kerüljön hát sor egy mindent tisztázó beszélgetésre ma, mielőtt vitába keverednél valakivel, akivel amúgy nem szeretnél haragot tartani.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap felerősödhet benned a vágy, hogy leszámolj a múlt egy darabjával és végérvényesen tovább lépj az ügyben. Talán tényleg itt az ideje, hogy előre tekints, és ne hagyd, hogy a múlt béklyói visszafogjanak. Itt az idő, indulj tovább tiszta lappal.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon szép napod lesz vasárnap. Egy dilemma, amely már egy ideje foglalkoztat, ma megoldódik és valami, aminek a célját eddig talán nem láttad világosan, most láthatóvá és érthetővé válik számodra. Ma kiderül, hogy jó döntéseket hoztál a közelmúltban.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Légy ma nagyon óvatos még akkor is, ha egy jó ajánlattal élve, nem érzel kockázatosnak egy vásárlást, vagy egy pénzügyi döntést. Számolj és tervezz okosan, figyelembe véve egy váratlan eseményt is. Mérlegelj, ebben te vagy a legjobb!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Számodra nagyon fontos a lojalitás, legyen az a magánélet, vagy akár a karrier. Ha ezen a területen elbukik valaki, akkor számodra általában ott véget is ér a közös történet. Ma viszont előfordulhat egy olyan helyzet, amiben adsz még egy esélyt ennek az ismerősnek, barátnak.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma zavar támadhat az erőben, és megnő benned a bizonytalanság arról, hogy valaki, akinek eddig feltétel nélküli bizalmat szavaztál, vajon nem él-e vissza ezzel. Teljesen alaptalan ez az aggodalmad, az illető jó barát, és nem csal meg az emberismereted.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap a szokottnál is nehezebben viseled az álszentséget. Egy olyan társaságban lehetsz, amelyben pontosan lehet tudni, hogy ki nem kedveli a másikat, mégis úgy viselkedik mindenki, mintha a minden a legnagyobb rendben lenne. Nem neked kell lerántani a leplet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap nagy lesz benned a kísértés, hogy a feladataid helyett inkább csak saját magaddal foglalkozz. Talán úgy érzed, hogy mindezt te nem teheted meg, vagy éppen bűntudatod van, de valójában ez teljesen alaptalan. Megteheted és tedd is meg!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap előfordulhat, hogy az eredmény érdekében egy ügyben többet kell tenned, mint amire számítottál, vagy egy eseményed, találkozód tovább tart, mint tervezted. Éppen ezért legyen a fejedben egy terv arra az esetre, ha esetleg választanod kell két program közül.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!