Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Otthonodat, vagy családi ügyet érintő kérdésekben kerülhetsz kényszerítő, szorult helyzetbe. Mégis jobb, ha nem hagyod magad sarokba szorítani, és egyelőre halasztod a döntést, a válaszadást. Az elhamarkodottság ugyanis most sok veszélyt rejteget.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kétszeresen is gondold meg, kiről mit mondasz, és főleg kinek. Még ha nem is rossz szándékkal mondod, amit mondasz, akkor is úgy sülhet el, mintha bántani, megfúrni akarnád az illetőt. Főleg, ha az egyik barátodról van szó. Bántás helyett inkább nyújts békejobbot!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Megfontolt vagy, de mégis tele vagy nagy tervekkel, ami a legeslegjobb kombináció. Az élet azonban, hol segít, hol pedig akadályoz a kibontakozásban. Nagyon valószínű, hogy a kettő egyszerre is megtörténhet. Egy biztos: izzik a levegő körülötted ma is!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szombaton tudatosan keressük a békét (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton annál előbb találhatsz megoldást a saját gondjaidra, minél inkább gondolsz másokra is a megoldások keresése során. Ha csak a saját közvetlen hasznodat nézed, akkor ma nagyon eltévedhetsz. De mivel te nagyon is gondoskodó és nagyvonalú természet vagy, valószínűleg jól alakulnak a dolgaid.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Találkozhatsz egy szokatlan gondolkodású emberrel, aki megingatja eddig szilárdnak hitt világnézetedet, elképzeléseidet. De nemcsak ezt: talán többről is szó lehet, mert nagyon vonzónak találod! Ha szingli vagy, akkor mindenképp adj neki egy esélyt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma az érzelmeidet szenvedélyesebben fejezed ki, ez a Mars-Uránusz hatása. Ha a kapcsolat kiegyensúlyozott alapokon nyugszik, akkor ez így rendben is van, és teljesen helyénvaló. Ha viszont feszült kapcsolatban vagy a partnereddel, az ellentét tovább mélyül… Viszont ez lehetőséget ad a megoldásra is.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan dolgokat tapasztalsz meg mostanság, amik miatt megváltozik az életszemléleted: sokkal nyitottabbá válsz, és megérted, mások hogyan sodródnak a tiédtől annyira különböző útra. Szombaton is lehet egy nagyon érdekes beszélgetésed.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars-Uránusz szembenállás hatását érezheted, amikor belső nyugtalanságot tapasztalsz. Az a fontos, hogy tudd, nem érdemes most belelovalnod magad semmilyen helyzetbe. Utólag ugyanis rájöhetsz, hogy tényleg csak múló ingerültség az egész.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez

Ezen a hétvégén valóban törékeny lesz a béke... Egyes csillagjegyeket erősebben, másokat kevésbé érint a Mars-Uránusz szembenállás, de teljesen senki sem tudja kivonni magát a hatása alól. Tudatossággal viszont sokat tehetünk a nyugalom megőrzéséért. A hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te nagyon szerencsés ember vagy, és ma végre alkalmad lesz ezt belátni is. Lehet, hogy a szerencséd "csupán" annyiban mérhető, hogy nagyszerű emberek vesznek körül, családtagjaid kedvesek és szeretnek téged. Ha belegondolsz, ez nem kevés.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenned a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy váratlan fordulat új megvilágításba helyezhet egy régi kapcsolatot szombaton. Ráébredhetsz, hogy többről is szólhat ez, mint gondoltad volna. Ha magányos vagy, és a másik is egyedülálló, akkor akár még össze is jöhettek. Végleg.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton ingerült, túlérzékeny hangulatban lehetsz, ez a Mars-Uránusz hatása. Vedd ezt figyelembe, amikor megítélsz egy helyzetet! Nem kellene minden apróságnak akkora jelentőséget tulajdonítanod, és annyira felfújnod. Akkor a hatás is kisebb lenne.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!