Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma érdemes belső megérzéseidre figyelni, különösen a szerelmi kapcsolatod tekintetében, mert most az intuíciód sugallja a jó döntést. És teljesen mindegy, egyébként ki mit javasol! Te csak hallgass arra a bizonyos belső hangra.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az a képességed, hogy a környezetedet jól tudod inspirálni, ma különösen kitűnik. Bármit is találsz ki, mások is mennek utánad! Vidd őket magaddal valami igazán jó helyre! Egy baráti kapcsolatod ma szorosabbá válik.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyon fontos és jó tulajdonságod, hogy a nehéz helyzeteket is úgy kezeled, hogy találj kiutat. Mindig meglátod a fényes oldalát is a nehézségeknek, a tanulságot, ami tovább visz, és megoldást kínál. Most ezzel a fantasztikus képességeddel segítesz valakinek.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Sok mindent terveztél hétvégére, és ma megy is minden, mint a karikacsapás. Ráadásul ma már a Mars-Uránusz szembenállás hatása is enyhül. Lesz valaki, aki tanácsért fordul hozzád. Hallgasd meg figyelmesen az illetőt.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint vasárnap még lehetnek feszültségek (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem kell, hogy folyton történjen valami. Néha olyan is kell, hogy a napot szemlélődéssel, olvasgatással, lustálkodással töltöd. Ezért egy pillanatig se legyen lelkifurdalásod. Ma ráadásul értékes meglátásaid lehetnek, ha hagysz rájuk elég csendet, időt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma félre kellene tenned a sérelmeidet, és találkozni valakivel, vagy legalább felhívni az illetőt. Érhetnek még meglepetések ezzel a személlyel kapcsolatban, ezért is jó lenne beszélni vele. A vasárnap épp alkalmas nap a tisztázásra.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A jövőddel kapcsolatos problémák nyugtalanítanak. Most valóban szükséged lehet a találékonyságodra, hogy megtaláld az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. Bízz magában, mert ha valaki ezt megoldhatja, hát éppen te vagy az!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érzelmileg meglehetősen hullámzó napod van ma. Feltűnhet egy régi kapcsolat és újraéledhet a szerelem, ha lehetőséget adsz rá magatoknak. Egy egészen friss kapcsolat is kezdetét veheti ma, szinte sorsszerűnek tűnhet a találkozás.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rövidesen egy új fejezet kezdődik az életedben, ahol felhasználhatod mindazt a tapasztalatot, amit az elmúlt időszakban megszereztél. Mielőtt azonban belekezdenél ebbe az újba, el kellene varrnod néhány szálat és ez könnyen lehet, hogy nem úszható meg konfliktusok nélkül.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez

Ezen a hétvégén valóban törékeny lesz a béke... Egyes csillagjegyeket erősebben, másokat kevésbé érint a Mars-Uránusz szembenállás, de teljesen senki sem tudja kivonni magát a hatása alól. Tudatossággal viszont sokat tehetünk a nyugalom megőrzéséért. A hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Mostanában jó néhány problémát meg kellett oldanod és ezekben jórészt sikerrel is jártál, így mostanra már érezned is kellene ezek hatását. Ha ez még sincs így, akkor a hiba a te készülékedben van. Lehet, hogy te akkora problémamegoldó vagy, hogy már észre sem veszed, ha nyugalom van?

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egyszerre foglalkozol több dologgal, nem is csodálkozhatsz azon, ha kezdesz a szokásosnál is szétszórtabb lenni. Ma inkább ne foglalkozz komoly kérdésekkel, pihenj, relaxálj, azzal egész biztosan többre mész.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vedd észre, hogy mennyi mindent elértél és tanuld meg szeretni önmagadat! Ma ráadásul a bolygók állása is segít neked ebben, úgyhogy igazán nem kell nemet mondanod, ha egy kellemes programra invitálnak olyanok, akik igazán megbecsülnek.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!