Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken valaki a tanácsodat, segítségedet kérheti, de az is elég lehet, ha az illetőt figyelmesen végighallgatod. Neki ez megkönnyebbülés, számodra pedig jó érzés, hogy segítettél neki. Ne feledd, hogy holnap talán már te szorulsz rá néhány kedves szóra, vagy biztatásra.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma egy üzleti ajánlat, vagy állással, munkával kapcsolat megkeresés érkezhet telefonon. Jól fontold meg a dolgot! A bolygók kedvező előjeleket mutatnak, azt azonban neked kell tudnod, mi az, ami belefér az idődbe, lehetőségeidbe.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken bizony különösen érzékeny lehetsz az igazságtalanságokra, így a szokásosnál is hamarabb kiveri a biztosítékot nálad, ha valaki méltatlanul viselkedik, vagy sértően fogalmaz. Lehet, hogy ma lesz az a nap, amikor az illető megtudja rólad, hogy nem csak mosolyogni tudsz.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken kedvező energiák hatnak ránk (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken nem vagy olyan elnéző, mint szoktál, különösen azt nem tűröd, ha valaki nem viselkedik megfelelően és a mindennapi élet bosszúságaira is érzékenyebben reagálhatsz. Pórul jár, aki ma kikezd veled.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Néha nem árt megmutatni a környezetednek, hogy hol van az a vonal, amit már nem érdemes nálad átlépni. Most egy ismerős, egy szomszéd, vagy egy kolléga igen erősen provokálhat, éppen ezen a kényes területen.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha pénteken valamilyen új dologba kezdenél, jó start lehet számodra ez a nap, amikor inspirálni fog a környezeted és te magad is inspirálod a környezetedet. Vedd észre a jeleket, melyeket küld számodra az Univerzum, megerősíthet egy fontos döntésedben is.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári horoszkóp 2024: nagyszerű hónap lesz mindenkinek

Nagyszerű lehetőségeket jelez mindenkinek a havi horoszkóp januárra. Mindenképpen érdemes élni mindazzal, amit az élet most szinte tálcán nyújt neked. Januári horoszkóp, minden, amit tudni érdemes!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az égi jelek szerint lehetséges, hogy egy új ciklus kezdődik az életedben, amikor kapu nyílik egy olyan útra, ahol leszámolhatsz egy régi problémával, lezárhatsz egy szakaszt és új energiákkal telve belekezdhetsz valami másba. Lehet ez egy új munka, egy új életmód, de talán egy új kapcsolat kezdete is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valaki jó hírt hoz, bár lehet, hogy nem pont azt, amit vártál. Nem baj, így is jó. A lényeg úgyis a végeredmény, és hogy elrendeződjenek benned és körülötted a dolgok. Ma jó esély nyílik erre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken erős hatással vannak rád mások, így kerüld el ma a negatív személyiségeket, hogy az egész napod nyugodt maradjon! Ehhez talán el kell most hárítanod egy meghívást is, vagy le kell mondanod egy találkozót. Legyen a raktáron az udvarias kifogásaidból…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 1-7.: Érzelmes vízkereszt

A hagyomány szerint vízkereszt napján bontjuk le a karácsonyfát. Ezen a héten ez a feladat erős érzelmeket csalhat elő belőled. Nem baj, ha megengeded magadnak a könnyeket...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Irigylésre méltó erővel rendelkezel, és igazi stabilitás jellemez, amikor még a meglepetéseket is örömmel és nyugalommal fogadod, még akkor is, ha annak nem kizárólag pozitív a kicsengése. Nem tud kimozdítani semmi abból az állapotból. Nincs is ennél jobb szemléletmód, legyen mindig félig tele az a pohár!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha úgy érzed, egy picit eluralkodott a káosz körülötted, akkor ma lehetőséged lesz rá, hogy úrrá legyél rajta, mert a Merkúr már előre halad. Akár a fizikai létben lesz kuszaság, akár a lelkedben, most egy nagy söpréssel tiszta terepet teremthetsz. És újra berendezkedhetsz benne.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Úgy érzed, szükséged lenne valami változásra, újításra. Csak arra nem tudsz még rájönni, hogy miben is kellene változtatni. Adj még egy kis időt a tervek körvonalazására! Ma inkább kezdd egy korábban félbehagyott dologgal.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!