Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Feszített tempójú hét áll mögötted, ideje, hogy egy kicsit kiengedd a gőzt. A társasági élet neked mindig fontos volt, ám az utóbbi időben, talán éppen a munkád miatt, hajlamos voltál elhanyagolni azt. Most ez a hétvége remek alkalom, hogy bepótold, amit mulasztottál.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Itt az idő, hogy végre beszélj a családnak a hosszú távú terveidről, de ne úgy, hogy rögtön kész tények elé állítod őket, hanem úgy, hogy adsz az ő véleményükre is, és meghallgatod a panaszaikat is. Ettől még nem kell az ő gondjaikat is neked megoldani, de azért néhány jó ötlettel, javaslattal előállhatsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha egy barátod szombaton hozzád fordul lelki segítségért, támaszért, akkor ne kioktató modorban lépj fel vele szemben! Sokkal inkább a megértő, empatikus énedet kellene most elővenni, és ilyen módon beszélgetni vele.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szombaton kalandos napunk lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Számodra fontos dolog az, hogy másokról gondoskodj, de ma egy kicsit törődhetnél többet önmagaddal is. Lehet azonban, hogy mindez annyira nem is lesz egyszerű, mivel nagyon hozzászokott a környezeted, hogy neked ők az elsők és megütközve nézik majd, hogy ez most megváltozott. Légy határozott és ne törődj mással most

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

November 24-én a Mars a Nyilasba lép: ez az a szikra, amire vártunk

Pénteken a Mars a Nyilasba lép, és innentől semmi sem elég, ugyanakkor mindenben megláthatjuk a lehetőséget. A Mars-Nyilas vad, optimista és vidám, és ez most bizony mindannyiunkra hatással lesz. Ez az a szikra, amire vártunk, ami beindítja a dolgokat körülöttünk. Horoszkóp a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha valami elsőre nem sikerül, az még nem jelenti, hogy le kell mondanod róla. Szombaton megbizonyosodhatsz arról, hogy képes vagy olyasmit is megtenni, olyan eredményeket is elérni, amit a környezeted sem gondol rólad és amely esetében talán már te is kezdtél lemondani a sikerről.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te igazán találékony és praktikus ember vagy, és megvan az a képességed, hogy időnként új irányokból közelítesz a dolgokhoz és még kevés rendelkezésre álló információ esetén is megtalálod a megfelelő megoldást. Szombaton pont erre lesz szükség, amikor egy problémára kell választ találnod.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy elmaradásod van néhány otthoni dologban, vagy már az ünnepekre készülsz, és amiatt idegeskedsz, de nem szabad teret adnod a pániknak. Állj meg egy pillanatra, végy egy nagy levegőt és próbáld meg új szemszögből közelíteni a felmerült problémákat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton, ha valaki elfogadhatatlan módon beszél veled, a természetes reakció az lenne, hogy visszavágsz. De ma talán jobb lenne, ha csendesen reagálnál az esetre és nyugodtan elmagyaráznád neki, miben téved.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valaki a környezetedben nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható, akkor ne csak dohogj magadban, hanem próbálj változtatni is a dolgokon. Javasolj, érvelj, vitázz, légy konstruktív. Ha viszont így is falakba ütközöl, akkor dönthetsz úgy is, hogy ott hagyod az egész szituációt.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton felkeltheti a figyelmedet egy izgalmas téma, amiről szeretnél bővebb ismereteket is szerezni. Keress kapcsolódó információkat az interneten és csatlakozz csoportokhoz. Remek közösség alakul ki időként ezeken a helyeken, ahol remekül el lehet tölteni az időt hosszú téli estéken.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Húzós időszakon vagy túl, de ma a körülmények nyugalmat ígérnek végre. Egy kellemes társaság, egy jó film, vagy egy könyv most könnyen elfeledtetheti veled a pörgős napokat. Ma egy megkeresés, vagy meghívás vár rád egy idegentől. Légy nyitott és érdeklődő! Aztán, ki tudja, mit hoznak a következő napok

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma lehet, hogy egy kis csendre, nyugalomra vágynál, de sem a körülmények, sem pedig az idő nem nagyon kedvez most ennek. Ha nem akarsz feszültséget, vonulj el egy kicsit egy zavartalan, nyugodt helyre. Ha feltöltődsz, a lelki békéd is helyreáll.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz

A héten mindenől bőven jut: érzésekből és szenvedélyből is. A hétvégén pedig a telihold közelsége hozhat feszültséget. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!