Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Több kedvező fényszög is lesz kedden. Az a legfőbb segítséged, hogy most az érzések és az észérvek mind egy irányban mutatnak, így könnyű szívvel hozol okos döntéseket. Barátságok ápolására is tökéletes az ez a nap.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden nagyon erős a kisugárzásod, de vigyázz, mert ez most okozhat gondokat. A párodban felébredhet a féltékenység, látva, hogy valaki hogyan próbálkozik nálad. Ha tisztázod a helyzetet, elkerülhető a veszekedés.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Legyél nyitott minden találkozásra, hírre, ami szembejön veled, mert kedden a változás nagyon erősen ott van a levegőben. Ahhoz, hogy ez meg is történhessen, ott kell lenned a megfelelő helyen, a megfelelő időben. Bízz az intuíciódban!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Kedden bármi megtörténhet a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha voltak is problémák körülötted az utóbbi időben, mindezek már nagyon távolinak tűnnek. Nyugodt, kiszámítható nap vár rád. Talán még azok a kis bosszúságok sem zavarnak meg, amelyek bármikor adódhatnak a hétköznapokban.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden szinte bárkit leveszel a lábáról, akit csak akarsz! Nagyon jó nap ez a párkapcsolatra, szerelemre, érzések megélésére és kibeszélésére is. Ha még keresed a párodat, lehetséges, hogy épp most ismerkedsz meg valakivel…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Van egy rendkívül érzékeny oldalad, amit általában sikeres takargatsz a külvilág elől. Kedden viszont valaki éppen ezen a gyenge ponton talál el. Viszont rögtön lesz is valaki, aki a védelmedre kel, és segít neked.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. június 10-16.: Ragyogj az Oroszlán Holddal

Megcsillanthatsz valamit az Oroszlán Holddal a hét elején. Aztán szépülhetsz a Szűz Holdnak köszönhetően a hét második felében, végül a hétvégén önfeledten táncolhatsz a Mérleg Holddal a holdhoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Váratlanul szuper programra kaphatsz meghívást, de az is lehet, hogy egy rendezvény lesz a közeledben. Ne keress kifogásokat, mert bármit is gondolsz előzetesen, az élmény végül nagyon izgalmas lesz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vannak dolgok, amelyek mennek a maguk útján, és amiket akkor sem tudsz siettetni, ha már nagyon türelmetlenül vársz. A kedd nem az a nap, amikor bármilyen érdemleges történik ez ügyben, úgyhogy inkább a fontosabb dolgokkal foglalkozz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha szeretnéd elérni, hogy fontos ügyben valaki végre elmondja az álláspontját, akkor a mai nap igazán alkalmas lehet rá, hogy színvallásra késztesd az illetőt. Készítsd elő a terepet, és tedd fel a kérdéseket!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. június 10-16.: Sok lehet most a konfliktus

Meglehetősen sok konfliktust jeleznek a bolygók a második júniusi héten. A legokosabb döntés hátra lépni, és kimaradni a vitákból. Ha így teszel, egészen biztosan nagyszerűen alakul a hétvégéd, és győztesnek érezheted magad.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden különösen ügyeljen rá, hogy kivel osztod meg a másokkal kapcsolatos véleményedet, főleg akkor, ha az negatív kritika. Könnyen lehet ugyanis, hogy ez sokkal könnyebben és gyorsabban jut el az illető fülébe, mint ahogy gondolnád.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden egy sor olyan feladat vár rád, amely során emberekkel is kell találkoznia, ha van kedved hozzá, ha nincs… Lesz köztük inspiráló találkozás, de olyan is, akinek nem örülsz szívből. Igyekezz jó képet vágni a dologhoz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden lehet, hogy remek ötlet fogalmazódik meg benned, de talán úgy érzed, senki sem támogat a kivitelezésben igazán. Ne törődj vele! Ha elég lelkes vagy, a többiek előbb vagy utóbb csatlakoznak hozzád.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!