Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valami közbejön, és utólag módosítanod kell egy terveden, mivel időközben megváltoztak a külső körülmények. Persze senki sem örül, ha ilyen van, de azért igyekezz jó képet vágni a dologhoz. Szerencsére a fejedben most is cikáznak a jobbnál jobb alternatívák.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap bizony igazságtalanság érhet, amikor valaki indokolatlanul megbánt, vagy olyasmit követel rajtad, amit nem tudsz, vagy nem szeretnél teljesíteni. Nem kell hagynod, hogy így legyen. Állj ki magadért és határozottan utasítsd vissza a vádakat.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Néha egy kedves gesztus tényleg mindennél többet ér. Ma felébred benned a vágy arra, hogy tegyél valamit, amit soha nem felejt el a másik. Lehet ez egy különleges étel, vagy ajándék, de akár az is, hogy elmondod neki, mennyire fontos számodra.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint vasárnap már érezhetjük a hétfői telihold hatását (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A holnapi telihold hatását már vasárnap is lehet érezni. Ma törekedj arra, hogy megmaradj a racionalitás talaján és ne várj önmagadtól lehetetlent, sem pedig másoktól olyasmit, amit nem tudnak teljesíteni. Óvakodj az érzelmi drámáktól is, korlátozd magadat abban is, hogy miről nyilvánítasz véleményt.

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

November 24-én a Mars a Nyilasba lép: ez az a szikra, amire vártunk

Pénteken a Mars a Nyilasba lép, és innentől semmi sem elég, ugyanakkor mindenben megláthatjuk a lehetőséget. A Mars-Nyilas vad, optimista és vidám, és ez most bizony mindannyiunkra hatással lesz. Ez az a szikra, amire vártunk, ami beindítja a dolgokat körülöttünk. Horoszkóp a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma csak óvatosan az elhamarkodott vállalásokkal! Szükség lenne egy kis önkorlátozásra és mielőtt igent mondasz egy feladatra, vagy te magad kezdenél bele valamibe, nézz hát rá a naptárra. Ketyeg az óra és neked fel kell mérned, hogy mi fér bele még az idődbe idén.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap csak korlátozottan leszel alkalmas arra, hogy mélyebb beszélgetést folytass le bárkivel, így ha csörög a telefonod valaki olyan nevével, akinél pont ilyesmire van esély, inkább ne vedd fel. Koncentrálj inkább a saját feltöltődésedre!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap tényleg légy egy kicsit önző! Távolíts el mindent magad körül, ami bonyolítja az életed, törekedj inkább az egyszerű, könnyen átlátható és elvégezhető dolgokra. Semmi olyan nem történhet körülötted, ami nem ér rá még egy ideig és nem lehet megoldani később.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap ne lepődj meg, ha körülötted az emberek egy része kritikusabban áll hozzá bizonyos dolgokhoz, melyek talán veled is kapcsolatosak. Ne vedd fel, a telihold előtti napon mindenki egy picit ingerültebb.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai nap feszültségeit nyugodtan betudhatod a holnapi teliholdnak. Így aztán ne is vedd őket túlságosan komolyan! Persze azt azért ne hagyd, hogy valaki "bokszzsáknak" használjon. De a lelki szemetesláda szerepét sem neked találták ki.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap izgalmas találkozást hozhat a szingli Baknak az élet! És nem is biztos, hogy ehhez ki kell mozdulni. lehet, hogy virtuálisan kezd el alakulni valakivel valami, egy mély beszélgetésből. Ne tervezd túl a dolgokat, csak hagyd, hogy menjenek a maguk útján.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap vissza kell térned a fellegekből hirtelen a földre és egy meg kell oldanod valamit, ami nem tűr halasztást. Úgyhogy sajnos most nem lehet álmodozni. Szerencsére minden nagyon jól alakul, efelől ne legyen kétséged.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap úgy tudsz valakin segíteni, talán egy rászorulón, hogy nem is kell olyan nagy áldozatot hoznod, hiszen ott nagy támogatás lehet egy meleg ruha, vagy étel, de részt vehetsz valamilyen közösségi munkában is. Egy ilyen gesztust mindig sokszorosan ad vissza az Univerzum és a lelkedet is ápolod vele.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz

A héten mindenől bőven jut: érzésekből és szenvedélyből is. A hétvégén pedig a telihold közelsége hozhat feszültséget. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!