Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hajnalban a Hold belép az Ikrek jelébe, majd 10:15-kor szemben kerül a Nyilasban járó Nappal, vagyis telihold lesz. Ettől mindenki, így te is hajlamossá válhatsz a kapkodásra. Te alapból is könnyen felkapod a vizet, és ezt még tetézi a telihold keltette feszültség. Az biztos, nagy szükséged lesz az önfegyelemre.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki, aki a múltban keresztbe tett, most mégis tőled kér segítséget. Faramuci a helyzet, az biztos. Próbáld meg elengedni a neheztelést, legyél nyitott felé. Annál is inkább, mivel ezt a mostani segítségedet a jövőben százszorosan kaphatod vissza tőle.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek telihold nem az egyetlen kihívás, amivel meg kell küzdened ma, lesz még ezen kívül több nehéz fényszög is, amelyek nehezítő körülményeket jeleznek. Kösd fel azt a bizonyos nadrágot, vértezd fel magad, s akkor túljutsz az akadályokon.

Ikrek havi horoszkóp

Nem lesz könnyű nap a hétfő a bolygók és a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A telihold miatt nyugtalan leszel egész nap, az is lehetséges, hogy aludni sem tudtál éjjel. Hétfőn mégis csak a jóra koncentrálj, és mindarra, amiért hálát érezhetsz. Töltsd meg a szívedet, a lelked pozitív érzésekkel, gondolatokkal.

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 27-december 3.: Nagyon nehéz hétfőt követően csodás hét vár

Talán ennél nehezebben nem is kezdődhetne egyetlen hét sem. Már korareggel telihold lesz, ezen túl pedig három igencsak nehéz fényszög jelzi a feszültségeket, a vitákat, a nézeteltéréseket. Ember legyen a talpán, aki higgadt tud maradni. Mégis mindenképpen érdemes megőrizni a nyugalmat, a béketűrést, mert keddtől egyre csodálatosabban alakul minden. Minek elrontani egy csodaszép hetet, nem igaz?

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn ismét kényszerhelyzetben érzed magát. Két út közül kell választanod, és nem is biztos, hogy a nehezebb visz magasabbra, vagy vezet egyértelműen a jó irányba. Az azonban biztos, hogy az egyik valamiképpen mégiscsak közelebb áll a szívedhez.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A telihold hirtelen cselekedetekre sarkallhat téged, és most lehet ebben némi meggondolatlanság és elhamarkodás. Szóval inkább ne ma hozz nagyobb horderejű döntéseket. Az is megtörténhet, hogy bár rossz lépést teszel, mégis jóra fordul minden hamarosan.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Sokáig mérlegelted az eddig a helyzetet, hétfőn úgy tűnik, sikerül is dűlőre jutnod, aztán mégis elbizonytalanodsz és meggondolod magad. Bármilyen döntést is kell hoznod, várj még vele egy-két napot. Akkor pontosan tudni fogod, mit kell tenned.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te is tudod, hogy bár a pároddal való kapcsolat most nem teljesen felhőtlen, ennek ellenére nagy az összetartó erő köztetek. Úgyhogy ne is tulajdoníts különösebb jelentőséget a vitáknak. A telihold hozhat kirobbanó feszültséget, de ezt te alapból is érzed.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 25-december 1.: Érzelmi hullámvasút ez a hét

Amilyen csodás hétvége vár a párokra és a párkeresőkre, pontosan olyan problémás lesz a hét első napja. Mintha minden a visszájára fordulna. Az Ikrek telihold mellett ugyanis még három másik fényszög nehezíti mindenki életét. Keddtől szerencsére visszatér a boldogság...

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csak óvatosan az ígéretekkel! Jól fontold meg, hogy kinek mit mondasz, pláne mire adod a szavad. Könnyen lehet, nem is gondolod teljesen komolyan, amire igent mondasz. Könnyen kerülhetsz saját magaddal ellentmondásba, ha esetleg olyat ígérsz meg, amit aztán nem tudsz teljesíteni.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy családi helyzet vagy konfliktus fokozódhat, de te bölcsen és taktikusan inkább a háttérben maradnál. Ám ezt most nem teheted meg. Méghozzá éppen a párod az, aki kiugrasztja a nyulat, pontosabban téged a bokorból. Most már állást kell foglalnod…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te mindig is keményen dolgozol, de amit ma kell teljesítened, az túltesz a szokásoson is. Úgy érzed, ez már valóban a sziszifuszi munka kategóriája. Ám akárhogy is van, nem szabad feladnod! Hidd el, az erőfeszítések nem hiábavalóak.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn leginkább azok társaságát keresed, akikkel nem csak beszélgetni, de hallgatni is jó. Értékes felismeréseket hozhat a telihold, ha van egy kis időd merengeni, meditálni, pihenni. Új összefüggéseket értesz meg a téged foglalkoztató helyzetekkel kapcsolatban.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!