Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán jót tenne neked a mozgás, ezért mindenképpen érdemes aktív kikapcsolódást választani. Nemcsak azért, mert bizonyára tele etted magad mindenféle karácsonyi finomsággal, hanem azért is, mert a Rák telihold alaposan összekuszálja az érzelmeidet, feszültté tehet…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szerdai Nap-Jupiter fényszög nagyon szerencsés lehetőséget jelez. Most kiélvezheted az édes semmittevést. Ha pedig felemelkedsz a karosszékből, és például társaságban töltöd a napot, olyan élmények is érhetnek, amelyek választ adnak a legfontosabb kérdésekre.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold már kilépett az Ikrekből, ráadásul telihold lesz szerdán, s ez a kettő az eddigi kellemes és vidám hangulatú kikapcsolódás után picit stresszesebbé tehet. Jobb, ha takarékon üzemelsz, és nem dolgozol. Ha pedig mégis muszáj, akkor valahogy szorítsd össze a fogad, mert ez most sajnos nem lesz egy kellemes munkanap.

Ikrek havi horoszkóp

A telihold jócskán felkavarja az állóvizet szerdán (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A telihold a jegyedben igencsak erőteljes hatást jelez. Szerdán gondolatban mindent ossz el kettővel - hidd el, te látod borúsan a dolgokat, és ez tesz ingerültté, túlzottan érzékennyé. Szerencsére hamar szétoszlik a feszültség, és onnantól helyreáll a lelki békéd.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán nyugodtan kövesd a saját játékszabályaidat! Lehetnek a környezetedben, akik szinte kényszert éreznek rá, hogy dirigáljanak neked. De nem tudják, hogy kit provokálnak! Valószínűleg ez ma kiderül számukra.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem biztos, hogy sikerül megtartani a békét a környezeteddel, de mindenképpen erre kellene törekedned. Ha akarsz, tudod magad fegyelmezni akkor is, ha bosszant valami. Körülötted ugyanakkor erős lehet az ellenállás, és ha nem vigyázol, két tűz közé kerülsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 25-31.: Ezen a héten minden lesz

Meghitt karácsony, pezsgős szilveszter, és még nagyon sok minden lesz 2023 utolsó hetében a horoszkóp szerint. Mire figyelj még, hogy felhőtlen örömmel léphess át 2024-be? Minden fontos információt megosztunk veled.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán telihold lesz, ami most igencsak megvisel téged. Nem szeretsz konfrontálódni, most meg mintha mindenki rajtad próbálna fogást találni. Ez persze az igazságérzetedet is zavarja. Bár egyébként mindig arra biztatunk, hogy állj ki magadért, ez esetben mégis jobb kerülni a konfliktusokat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán szép napod lesz, főleg, ha kerülöd a feszült, ingerült embereket, akik mintha szándékosan akarnának kötekedni veled. Ha pedig mégis ellenállással, ellenvéleménnyel találkozol, egyszerűen engedd el a füled mellett.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nap és a Jupiter fényszöge nagyon áldottá teszi a mai napot számodra. Valóban élvezed a pihenést, és hogy végre az édes semmittevésnek is szánhatsz időt. Parttalan vitákba viszont ne menj bele.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári horoszkóp 2024: nagyszerű hónap lesz mindenkinek

Nagyszerű lehetőségeket jelez mindenkinek a havi horoszkóp januárra. Mindenképpen érdemes élni mindazzal, amit az élet most szinte tálcán nyújt neked. Januári horoszkóp, minden, amit tudni érdemes!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Erős vélemények állnak majd szemben a tiéddel, de neked most a sajátodat kell képviselned. Bárki próbál okvetlenkedni veled, gyorsan rájön, hová nem érdemes bemerészkednie. Ne engedj a határaidból!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán minden egy picit nehézkesebben megy a szokásosnál, és meg kell próbálnod minél kevesebbet törődni azzal, hogy más mit tesz, gondol vagy mond. Ha ez sikerül, akkor jobban alakul a napod, mint remélted.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A légkör most nagyon intenzív körülötted, így nem javasolt felesleges vitákba, harcokba bonyolódni. Ami a legeslegjobb volna, ha picit el tudnál szakadni a családtól, munkától, és csak azt tennéd, ami neked jól esik.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!