Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz állhat a házhoz, amely talán egy visszafizetett kölcsön, vagy valamilyen szerencse okán történhet meg. Az is előfordulhat, hogy egy váratlan lehetőség toppan be az ajtón, amelynek nagyon nehéz lenne ellenállni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken több okból is okod lehet egy kis örömre. Eltölthetsz egy kellemes délutánt vagy estét valakivel, aki fontos számodra, sőt, talán még egy közös felfedezést is tehettek együtt. Az is előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akit már egy jó ideje nem láttál.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken valaki nagyon meglep a viselkedésével, lehet hogy egészen új oldaláról mutatkozik meg. Talán az illető nagyon közel áll hozzád és valamivel készül, de az is az eshetőségek között van, hogy valakinek a viselkedése változik most meg egy csapásra.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma találkozhatsz valakivel, akinek a példája, viselkedése, élete nagyon ösztönző lehet számodra. Amíg inspirációt ad, rendben van a dolog, de ne akarj túlságosan közel kerülni az illetőhöz. Csalódást hozhat.

Rák havi horoszkóp

November 3-án kedvező hatások érnek minket (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken a figyelem középpontjába kerülhetsz, de talán nem egészen úgy, ahogy szeretnéd. Lehet, hogy kiderül egy titkod, de az is lehet, hogy egy hibát követsz el, esetleg feledékenységből elmulasztasz valamit. Kár a dologból túlságosan nagy ügyet csinálni, bárkivel megeshet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Történik ma valami, ami változást hoz. Egy kapcsolatodban ma egy szintlépésre kerülhet sor, ami lehet pozitív, vagy negatív elmozdulás is. Lehet, hogy valaki még közelebb kerül most hozzád, de az is lehet, hogy egy lépést te teszel meg hátra.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, az Idő ura hónapok óta hátrált, ami mindannyiunkat türelemre tanított, és komoly életleckéket adott. November 4-én végre előreindul, és ezzel új perspektívák nyílnak meg előttünk. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken valaki olyannal hozhat össze a sors, akit érdekesnek és izgalmasnak találsz, de nem biztos, hogy vonzódás ez. Lehet, hogy egyszerűen csak valamely témában nagyon is egyezik a véleményetek, vagy az álláspontotok.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma külső akadályokkal, késésekkel, váratlan eseményekkel kell megküzdened és a belső motivációid sem munkálnak benned a szokásos szinten. Lehet, hogy nem ez a nap lesz a leghatékonyabb, de mindegy is, hiszen már úgyis itt a hétvége!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken éretten és profin kell viselkedned, amikor egy nehéz munkahelyik helyzetben talán úgy érezheted, hogy még neked kell magyarázkodnod. Ha viszont hideg fejjel végiggondolod a dolgokat, rájössz, hogy nincs miért szégyenkezned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek

November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Általában igyekszel szinte minden embernek segíteni, aki a közeledben van, de nem teheted mindezt úgy, hogy közben saját magadról elfeledkezel. Ha mindenkinek adsz egy darabot magadból, a végén te magad elfogysz. Tölts hát most egy kis időt azzal, hogy saját magadat építed!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma feszült vagy, az talán annak tudható be, hogy hamarosan választanod kell két eshetőség körül, és az idő egyre csak közeledik. Ne feledd azonban, hogy a változás, amely ezután bekövetkezik az életedben, végül mindenképpen pozitív lesz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken felmerül benned a gondolat, hogy bizonyos dolgok körülötted nem a megfelelő irányba haladnak és szükség lenne néhány dolgon változtatni. Sokat segítene, ha minderről nem önmagadban őrlődnél, egy nagy beszélgetés sokat segíthet!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!