Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egyedül akarsz megbirkózni egy olyan feladattal, amibe talán nálad járatosabbaknak is beletörött már a bicskája. Szép a nekibuzdulásod, de mégse szégyellj segítséget, tanácsot kérni, ha úgy alakul a helyzet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagy változások zajlanak mostanában a munkahelyeden, de ez nem szabad, hogy elkeserítsen. Próbáljd meg a dolgok pozitív oldalát szemlélni, és azt felfedezni, hogy miben lehet ez neked éppen az előnyödre.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha állandóan tiltakozol az új feladatok ellen, akkor ne csodálkozz, hogy sokat veszítesz előnyös helyzetedből. A kegyvesztettség pedig rosszabb, mintha eleve háttérben volnál. Mondj igent!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha folyton megsértődsz, azzal csak magadnak szerzel kellemetlen pillanatokat. Vedd egy kicsit lazábban a dolgokat. Elvégre nem minden rólad szól. A kritika, vagy a negatív megjegyzések sem. Sokkal inkább arról, aki mondja.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 13. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn a figyelem középpontjába kerülhetsz a munkahelyeden. Ha jól dolgoztál, ha kitettél magadért, akkor inkább pozitív értelemben. Ha azonban elhanyagoltad a kötelességeidet, akkor sajnos arra derülhet ma fény. Húzz bele!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A hangulatod elég jó, és ezért jobban együtt tudsz működni másokkal, még a kekeckedőkkel is. Az igazság az, hogy éppen ezzel hozhatod őket meglehetősen zavarba. Annyira, hogy még a jó ötleteidet is meghallgatják, sőt, alkalmazzák is. Mosolyogj!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szokásos rutin napra számíthatsz: minden megy a maga rendjén. Sem különösebb megrázkódtatást, sem nagyobb jót nem jeleznek a csillagaid. De a nyugalom olyan sziget, amelyen valamilyen megvilágosodás érhet.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Rád nem jellemző, hogy a munkahelyeden véget nem érő vitákba keveredj. Általában sokkal barátságosabb, valamint taktikusabb vagy annál, semhogy ilyen konfliktusokba keveredj. Hétfőn azonban valaki próbára teheti a türelmét.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn felesleges plusz energiákat pocsékolni a munkahelyeden. Ha valamibe nagy lelkesedéssel és energiákkal belekezdesz, kiderülhet róla, hogy teljesen felesleges volt az erőlködésed. Inkább csak azzal foglalkozz, amit elvárnak tőled.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 11-17.: egy feszült bolygóháromszög hoz feszültséget a kapcsolatokba

Stresszesen alakul ez a hét, ami persze a párkapcsolatra is rányomja bélyegét, de tudatossággal elkerülhetőek a veszekedések. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma végre kihasználsz egy adódó lehetőséget, ami mellett mindeddig elmentél. Talán, mert nem érezted magad eléggé motiváltnak, vagy mert fenntartásaid voltak miatta. Most már félre tudod tenni a felesleges aggodalmaidat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Rokoni kapcsolataidban adódhatnak problémák. Hiába, hogy nem igazán érzed magát illetékesnek, mégis rád hárulhat ma a hálátlan feladat, hogy egyensúlyt teremts, hogy igazságot tegyél. Hálára, köszönetre ne számíts!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Új ambícióid vannak, és ha nem hagyod, hogy az energiáid elfecsérlődjenek, akkor sikerre is viheted őket. Kérj támogatást jó angyalaidtól. Már a hit, amivel hozzájuk fordulsz, erősít téged.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten

Erre a márciusi hétre is tartogatnak megoldandó feladatokat a bolygók. A szerdai ünnepet is jócskán megnehezíthetik a tanítások. Fontos lesz a higgadtság, a nyugalom a következő napokban. Szerencsére a hétvégén mindenki fellélegezhet. Heti horoszkóp.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!