Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jól indul a szeptemberi hónap! Kicsit viszont sűrű lehet a program. Készülj egy váratlan kérésre egy váratlan helyről. Lehet, hogy valaki meglátogatna, vagy találkozna veled, de neked talán nem igazán alkalmas az időpont, így ki kell mentened magadat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Pénteken szembekerülhetsz valakivel, aki meg van győződve arról, hogy csakis neki egyedül lehet igaza és nem tűr meg maga körül semmilyen ellenvéleményt. Te általában okosan mérlegeled azt, hogy melyik vitában érdemes részt venned és melyikben nem…

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valaki picit talán taktikázik veled. Egy váratlan kedvességet, vagy egy ajándékot kaphatsz az illetőtől, de számíts arra is, hogy mellé némi szívesség kérése is társulhat, amire ennek fényében természetesen nem tudsz majd nemet mondani. De talán nem is kell!

Ikrek havi horoszkóp

Jól indul a szeptember az égi folyamatok szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma feszültebb lehetsz a szokásosnál egy a személyes, vagy a szakmai életedben hamarosan bekövetkező változás bizonytalansága miatt. Ez természetes, ugyanakkor ne feledd, hogy minden változás egyben egy lehetőség is.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken egy váratlan esemény megváltoztathatja a tervezett napirendet, ami talán először bizonytalanságot kelt benned, de ismerd fel a dolog számodra hasznos oldalát is. Talán így nyílik meg így előtted egy új lehetőség.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken egy fontos hír, vagy üzenet érkezik hozzád, melyet, ha jól értelmezel, megnyithat számodra olyan ajtókat is, melyek eddig talán zárva maradtak előtted. Figyelj alaposan erre az üzenetre, de még ne foglalj állást.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2023.: Szerencsés fordulatot hoz a Vénusz, a pénz bolygója

Nagy változások láthatóak az égen. Szeptember 4-én a Vénusz, a pénz bolygója befejezi retrográd szakaszát, és elindul előre, ami komoly anyagi fellendülést jelez. Ezzel egy időben a Jupiter mozgása jelzi, hogy a régi ötletek fognak most beválni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha pénteken megpróbálsz megnyerni valakit egy ügynek, vagy a magad oldalára szeretnéd állítani az illetőt, akkor jó esélyed lehet a sikerre, mivel a meggyőző erőd most sokkal erősebb, mint máskor. Használd ki ezt a jó alkalmat!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A bolygók jelzése szerint egy kapcsolat, amely eddig talán elég lazán alakult, most hirtelen elkezdhet változni benned és azt is jól érzed, hogy ezt a másik fél is kezd hasonlóképpen érezni. Lehet, hogy ebből párkapcsolat alakul, ha egyikőtök sem foglalt.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy új információ nagyon fellelkesít, így hajlamos lehetsz arra is, hogy mindent félredobva elkezdj ezzel az új dologgal foglalkozni behatóbban. Nem véletlen az optimizmusod, jók amegérzéseid, kövesd hát őket nyugodtan!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod

Az angyalok nagy hatalmú szellemi lények, gyógyítanak, irányítanak, védelmeznek bennünket egész életünk során. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod a következő hónapra! Szeptemberi angyalhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken szinte a semmiből támadhat egy új ötleted, amivel érdemes egy kicsit behatóbban is foglalkoznod, mivel a dolog akár önmagán is túlmutató jelentőséggel bír. Vágj bele! Izgalmas időszak előtt állsz!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A pénteki bolygóállások értékes sugallatokat, meglátásokat jelezek, de a párkapcsolatodban konfliktust, vitát, sőt szakítást is hozhat, ha fölényeskedni kezdenél. Amennyiben békére vágysz, ne most akarj tisztázni kellemetlen témákat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai nap már jóval vidámabb hangulatban telik. Ezt megkoronázhatná este egy igazán töltekezős programmal, mozi, barátok, bármi jó lehet, ami picit segít kiszakadni a hétköznapoból. Ha szingli vagy, beléphet az életedbe a szerelem!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!