Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A keddi nap hoz jócskán feladatokat, de szerencsére tele leszel energiával, így már a nap elején érdemes alaposan belehúznod és elvégezni annyi munkát, amennyit csak lehet. Készen kell állnod arra, ha váratlanul beesik valamilyen plusz teendő is a tervezetten felül, merthogy ez ma több, mint valószínű.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden egy váratlan hír felkavarhatja az érzelmeidet, de talán olyan helyzetben lehetsz, hogy nem lenne okos, ha mindenki látná, mit vált ez ki belőled, talán azért, mert egy kollégával, vagy munkahelyi eseménnyel kapcsolatos a dolog. Szóval vedd elő a pókerarcodat!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nyugodtan légy kedden egy kicsit belelazulósabb és könnyedebb a szokásosnál. Hagyd, hogy sodorjanak az események és ne akarj irányítani mindent, ami körülötted történik. Néha sokkal jobb hagyni, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok körülöttünk anélkül, hogy nekünk bármit is tenni kellene értük.

Ikrek havi horoszkóp

A keddi nap a Mérleg jegyében jár a Hold, ami fokozza a harmóniára való törekvésünket (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A keddi nap tele lesz számodra lehetőségekkel és neked érdemes lenne ezek közül minél többre lecsapni. Ne aggódj feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágj bele abba, amihez kedved van. Ma valahogy minden olyan könnyed lesz körülötted, használd ki a lehetőségeidet!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy most igazán erőteljesen módosítanod kell a terveiden, vagy egy terved kudarcba fullad, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell adnod a reményt ez ügyben örökre. Talán még nem most van itt az ideje ennek a dolognak, úgyhogy még ne írd le a veszteséget, de lépj tovább!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Akkor jársz jól, ha nem zárkózol el semmi elől. Légy nyitott az új ötletekre, mert könnyen lehet, hogy valaki egy olyan ajánlattal keres meg, amely nem csak kecsegtetően hangzik, hanem valóban jó lehetőségeket tartalmaz számodra.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma alaposan felgyorsulnak körülötted az események, és szívesebben látnád, ha minden az általad kényelmesnek ítélt tempóban és módon folytatódna. Ne feledd, hogy a változások körülöttünk néha igen gyorsan következnek be és van, amiről nem érdemes lemaradni!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha vannak új lehetőségeid, mint amilyen például most rád vár, akkor nem nagyon érdemes ezeket csak úgy hagyni elmenni. Mi lenne, ha ma egy kicsit kimerészkednél az ismeretlenbe és belevágnál olyasmibe, amire még soha sem volt alkalmad?

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden ahhoz, hogy egy dolgot végre átlendíts a holtponton, némi merészségre is szükséged lehet, de ha valamit igazán akarsz, bizony ki kell mozdulni érte a komfortzónádból. Mindezek miatt viszont lesz, aki nem vág ehhez jó képet… erre is számítanod kell.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: ha a megérzéseire hallgat, akkor fantasztikus éve lesz a Kakasnak

Csodás lehetőségek, pénz és előrelépés - ezt mutatják az égi folyamatok a Kakas jegy szülöttének, de most különösen fontos, hogy a döntések során a megérzéseire is figyeljen. Kakas kínai horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha valaki a környezetedben nagyon önzően viselkedik, az általában te nagyon negatívan viseled, ami érthető, hiszen te vagy az, aki minden esetben más helyett is vállalja a feladatokat, vagy a felelősséget. Ma különösen rosszul viseled az ilyenfajta viselkedést, így lehet egy vitád emiatt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma lehetőséged lesz arra, hogy kifejtsd a véleményedet valamiről, ami most körülötted szinte mindenki mást is nagyon érdekel. Nem kell különösebben visszafognod magad, vedd fel a beszélgetés fonalát és igyekezz meggyőzni minél több embert arról, hogy neked van igazad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csak azért, mert körülötted valaki lehangolt, még nem kell neked is annak lenned és az sem biztosan a te dolgod, hogy gondoskodj a felvidításáról. Neked is megvannak a saját problémáid, és ma különösen azokkal kellene foglalkoznod.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!