Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton valaki egy érdekes összefüggésre, vagy tényre hívhatja fel a figyelmedet és elképzelhető, hogy ez elültet a fejedben egy gondolatot, amely talán egész nap nem is hagy nyugodni. Ha így van, igyekezz utána nézni, lehet, hogy meg fogsz lepődni!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Elképzelhető, hogy a helyzet megkívánja most az alkalmazkodást, és meg kell tenned egy utat, amihez semmi kedved. Légy azonban okos és szervezett! Tervezz meg minden lépést, készíts listát, tervet ne menet közben próbálj improvizálni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Időnként hajlamos vagy a túldramatizálásra. Most szinte teljesen biztos, hogy meglehetősen túlzol, ráadásul a negatív irányba. A helyzet ugyanis egyáltalán nem rossz, csak néhányan a környezetedben szeretnék veled elhitetni…

Ikrek havi horoszkóp

Fontos kérdések merülnek fel szombaton (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton elgondolkozol a nagy kérdéseken, és talán úgy érzed, hogy az életed valamely területén válaszút elé érkeztél. A döntéshez előbb önmagaddal kell tisztában lenned. Kitalálni, mit szeretnél, mire vagy alkalmas és megismerni, megtudni néhány dolgot önmagadról.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te akkor vagy igazán boldog, ha van előtted egy cél, vannak kihívások és a környezeted is pozitív jelzéseket ad vissza számodra. Ma egy negatív megjegyzés miatt meginog a hited önmagadban. Ne csak azt nézd azonban, hogy mi hangzik el, hanem azt is, hogy ki mondja…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A bolygók jelzése szerint azon járnak a gondolataid, hogy valami nagy változást vigyél véghez az életed egy területén. Ha pedig így van, akkor szombaton légy nyitott és figyelj a hírekre. Megkaphatod ugyanis azt az információt, amire szükséged van a kezdéshez!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. szeptember 16-17.: a Mérleg Hold könnyedséget, békét hoz

Ez a hétvége igazán töltekezésre, kikapcsolódásra való! A Mérleg Hold békét teremt kívül és belül. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton valaki a segítségedre szorulhat és neked el kell döntened, hogy a saját sürgős feladataiddal törődsz, vagy pedig mindent félretéve megpróbálod támogatni őt. Nehéz döntés lehet számodra mindez, mivel segítőkész vagy. Egy ügyes húzással elérheted, hogy a kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A mai napod arról szólhat, hogy minden körülmények között be kell tartani a fontossági sorrendet. Lehet ugyanis, hogy nagy lesz benned a kísértés, hogy egy szórakoztató dolgot előbbre vegyél, de tudnod kell, minek mi a prioritása, hogy mi a fontosabb.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon vidám napod lehet szombaton! Valahogy könnyen szót értesz mindenkivel, és szívesen vagy ma emberek közt. Ha még nincs programod, feltétlenül szervezz baráti találkozót. Szingliknek a randi javasolt!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma kiderülhet, hogy egy félelmed, aggodalmad megalapozatlan és fellélegezhetsz végre. Ennek fényében viszont érdemes lehet újraértékelned a saját és a szeretteid helyzetét is. Jó híreket kaphatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton vegyes hatások érvényesülnek, így ne lepődj meg, ha kissé úgy érzed majd magad, mint egy hullámvasúton. A napodon belül lesz egy mélypont, de azután minden bizonnyal lesz egy csúcspont is. Ne lepődj meg hát, ha kezdetben minden egy irányba, lefelé halad. Hamar túl leszel rajta, és irány fel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton ügyesen és kreatívan kell kezelned egy feszültséget, amely talán közted és egy hozzád közelálló között lobban fel. Légy kíméletes, igyekezd figyelembe venni, hogy az illető nagy lelki nyomás alatt állhat. Ha kell, vonulj most vissza!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!