Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars a Halak jegyébe lép szombaton, ami téged visszavet, hátráltat - de ha pozitívan nézed, akkor rájössz, hogy minden még egy esélyt ad a megfontolásra! Az viszont meglehetősen felbosszanthat, hogy mások milyen sokat hezitálnak. Hát próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni, mert ez még jó ideig így lesz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton igyekezz figyelmen kívül hagyni a körülötted fortyogó indulatokat. Összpontosíts a saját életedre és ne kösd le az energiáidat egy olyan emberrel való veszekedésre, akit amúgy sem tudnál soha meggyőzni a véleményedről.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Mars jegyet vált, a Halakba lép, és ettől olyan parttalanok most a viták. A legjobban akkor jársz, ha ma egyáltalán nem veszel részt olyan beszélgetésben, amely kényes témákról szól. Sokkal jobban fogod érezni magadat, ha kimaradsz ezekből és nem adsz helyet a negatív energiáknak.

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton a Mars a Halakba lép, ami segít kikapcsolni (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton a Mars a Halakba lép, és ez segít lelassulni, kikapcsolódni, elengedni. Ma akkor jársz a legjobban, ha kikapcsolódsz a jó levegőn, és aktív pihenést választasz. Jó érzések ébrednek benned, ha a természetben vagy.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy megkönnyebbülést hoz neked a szombat. Kioldódnak, feloldódnak hatások, amik eddig frusztráltak. Ma ha lehet, válaszd az édes semmittevést. Mikor volt ilyen utoljára? Az is ide tartozik, mikor tényleg nem akarsz/kell alkalmazkodnod senkihez.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton tele lehetsz energiával, de közben felfokozott, izgatott hangulatban is lehetsz, így érdemes levezetned úgy a benned keletkező feszültséget, hogy azzal ne okozz problémát az emberi kapcsolataidban. A legjobb pedig erre a sport.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi horoszkóp 2024: szerelem, pénz, szerencse

Az égi folyamatok szerint 2024 tavasza a fejlődést hozza el számunkra. Április során a Merkúr retrográdja késztet minket a tervek újragondolására, majd májusban a nagy szerencse planétája, a Jupiter jegyet vált, és hatalmas fordulatokat hoz. S mi minden várható a szerelem, a pénzügyek és a szerencse területén? Nagy tavaszi horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma valószínűleg elveszted a türelmed, amit nálad egészen nehéz elérni. De egy ismerőssel, vagy rokonnal folytatott beszélgetés során ugyanazok a panelek következnek egymás után, mint eddig mindig, és ez idegesít. Hát van aki soha nem változik…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mivel neked nagyon erős a kisugárzásod, sokan felnéznek rá, még ha nem is mondják. Gyakran fordulnak hozzád tanácsért is. Ma is így történhet, de ezúttal légy nagyon óvatos. Hallgasd meg az illetőt, de ne mondd meg neki, mit tegyen.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton talán még gyorsabban vág az eszed, mint egyébként, megérted a rejtett összefüggéseket és a körülötted lévő emberekbe szinte belelátsz majd. Nem biztos azonban, hogy minderről beszélned is kell azokkal, akiket érint. Nem mindenki örül annak ugyanis, ha szembesítik őket a valósággal.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. március 23-24.: Jót és kellemetlenségeket is jeleznek a bolygók

Ellentmondásos lesz ez a hétvége. Három bolygó szembennállás jelez ellentéteket közvetlenül a hétfői telihold előtt. Mindezzel egyidőben nagyon jó lehetőségeket is mutat a horoszkóp.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton egy kapott információ, vagy egy hír alaposan megmozgathatja a fantáziádat és talán arra vesz rá, hogy beleásd magadat egy érdekes témába, vagy kipróbálj valami új dolgot. Ráadásul, mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, egy kis kockázat sem szegi a kedvedet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton izgalmas emberekkel léphetsz kapcsolatba és ismerkedhetsz meg és mindez adhat számodra inspirációt, vagy akár új terveket. Ráadásul ezt az energiát, amely most ért téged, felhasználhatod arra is, hogy az életed egy területén pozitív változást érj el.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha az a terved, hogy új irányt szabsz az életednek, akkor most légy nagyon figyelmes, ugyanis annyi változás, átalakulás zajlik körülötted, hogy ennél az időszaknál alkalmasabbat erre nem is kereshetnél. Sorra nyílnak a lehetőségek. Figyelj a jelekre!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!