Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Neked éppen az az erősséged, hogy nagy hittel, lelkesedéssel veted bele magad mindenbe. Fogadd el, hogy mindig lesz körülötted olyan, aki próbál keresztbe tenni ennek. Ma viszont ezt nem szabad hagynod. Ha kell, lépj át az illetőn, hagyd figyelmen kívül, bármit tesz, mond neked.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szombaton egy kényes helyzetben szükséged lehet a diplomáciai képességedre, amikor egy vitás, vagy kényes ügyet kell elsimítanod. Keresd hát meg azt a megoldást, amely során az igazság győzedelmeskedik és mégis mindenki úgy érzi, hogy valami azért neki is jutott a győzelemből.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jó napod lesz szombaton, de azért egy provokatív személynek még téged is sikerül feldühíteni, ami lássuk be, nem kis teljesítmény. Igyekezz objektíven megítélni egy helyzetet és lehetőleg ne az érzelmeidet kövesd, amikor véleményt mondasz róla.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak bizonyos értetlenkedő emberek a környezetedben, akik nem képesek megérteni, milyen helyzetben vagy, mert tudják beleélni magukat. Mi lenne, ha ma szerepet cserélnél velük egy kis időre: végezzék el ők a te feladataidat!

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szép napunk lesz szombaton (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton találkozol valakivel, aki a világot egészen másképpen szemléli, mint te. Ne is próbáld meggyőzni az igazadról, mert az nem fog sikerülni, inkább fogadd el, még ha nehéz is ez, hogy vannak olyan témák, melyek mások számára valami egészen mást jelentenek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te általában logikusan közelíted meg az életet, de szombaton olyasmi történhet, vagy olyat tehet valaki a környezetedben, amire értelmes és logikus magyarázatot nem tudsz találni. Fogadd el, hogy a világ körülöttünk nem mindig ésszerű.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. szeptember 23-24.: 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen

Csodálatos fényszögek lesznek az égen föld jegyekben járó bolygók között, amik szuper energiákat hoznak. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon szép nap lesz ez a mai. Fontos felismerések érlelődnek benned, és valahogy egyensúlyba kerülnek a dolgok. A párkapcsolatod is nagyon kiegyensúlyozott, és úgy érzed, rendben van minden. Ha szingli vagy, a vonzerőd felerődösik, mert a Nap a te jegyedbe lép a mai napon.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Biztosan van olyan személy az életedben, akit talán az utóbbi időben elhanyagoltál, vagy egyéb ok miatt elmaradtál a közeléből. Itt az ideje, hogy felújítsd vele a viszonyt és mindezt kezdhetnéd akár ma is. Bevezetésnek egy telefon is megteszi!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók. Lehet, hogy nehezen tudsz tisztába jönni egy új és váratlan érzéssel, amit egy ismeretlen hoz elő belőled és amellyel elsőre nem is biztos, hogy tudsz mit kezdeni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

4 csillagjegynek szerencsés fordulópontot hoz a Mérleg hava

Ebben az időszakban jellemző a kapcsolatainkra való tiszta rálátás, a külső és belső egyensúly megteremtése, a helyes döntések meghozatala. 4 csillagjegynek szerencsés fordulópontot hoz a Mérleg hava.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton lehetőséged adódik, hogy egy új szerepkörben is kipróbáld magadat, vagy valami olyasmiben vegyél részt, amelyben eddig nem volt részed. Légy nyitott és próbálj ki mindent! Lehet, hogy ez lesz a te utad!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton valaki tesztelni fogja, mennyire vagy ura az érzelmeidnek, amikor olyat mond, vagy tesz, amivel megpróbál kibillenteni téged a lelki egyensúlyodból. Ne ugorj be neki! Ne reagálj az agresszióra, hanem tégy úgy, mintha ez az egész téged nem is érdekelne.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te általában szeretsz minden ügyet egymagad megoldani, sőt legtöbbször még arra is marad energiád, hogy mások helyett is elvégezz ezt-azt. Nem kellene azonban azt hinned, hogy ez minden esetben jól van így.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!