Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton homokszem kerülhet a gépezetbe, egész pontosan a napi rutinodba ami jelenthet egy váratlan meghibásodást, de akár azt is, hogy valaki hirtelen, és nagy meglepetést okozva betoppan hozzád. Emiatt át kell szervezned talán az egész napodat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve nagyon impulzívan cselekedhetsz, és emiatt keletkezhet egy kisebb kár is. Azért nem érdemes túlságosan aggódnod. Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, éppen ettől vagyunk emberek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Igyekezz ma kerülni azokat az embereket, akinek közös jellemzője, hogy annyi erőt, energiát szívnak el a környezetükből, amennyit csak lehet. Ők azok, akinek a jelenlétében mindig hamar elfáradsz, tudod, az igazi energiavámpírok. Meglátod, hogy feltöltődnek a raktáraid, ha egy picit szünetelteted a találkozásokat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton szuper ötleteid lesznek, de annál jobban úgy érezheted, csak azért nem tudod ezeket megvalósítani, mert gúzsba köt a rögvalóság, vagy egy kapcsolatod, amelyben képtelen vagy megújulni. Lehet, hogy szükséged lenne egy kis térre, levegőre.

Rák havi horoszkóp

A szombat hozhat váratlan fordulatokat (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szombati napnak így, vagy úgy, de tartós hatása lesz a jövődre, így légy óvatos, amikor egy váratlan helyzet, vagy egy váratlanul betoppanó személy át akarja írni a programodat. Tartsd kontroll alatt a dolgokat és annak, aki ezt meg akarja fúrni, mondj egy jól érthető nemet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te nem vagy bosszúálló természet, mégis, amikor sérelem ér bennünket, zsigeri reakció, hogy mindezt meg szeretnénk torolni. Ma veled is megtörténhet, hogy valaki megsért, vagy megpróbál kellemetlen helyzetbe hozni, de ne engedj az ösztöneidnek!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

4 napon keresztül védőhálót képeznek a bolygók: Föld bolygóháromszög

Január 27-től 30-ig föld jegyben járó bolygók egy hatalmas háromszöget alkotnak az égen, és ezzel védőhálót képeznek. Székelyhidi Ágnes asztrológus horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez rád!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton igazán ne lepődj meg, ha nem minden alakul pontosan úgy, ahogyan azt gondoltad. Egy váratlan esemény, vagy egy személy felbukkanása ugyanis megzavarhatja a jól eltervezett programodat. Légy rugalmas, mert valószínűleg mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogy ma megesik.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Elég volt abból, hogy mindneki nyűgét magadra veszed! Törődj ma elsősorban önmagaddal, a regenerálódással, és ha úgy tetszik, vegyél ki szabadságot mindenki mással kapcsolatban. Aki pedig megpróbál áttörni a tűzfaladon, azt tiltsd ki egy időre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Itt lenne az ideje annak, hogy az életed valamely területén áttekintsd, mi az, amire szükséged van és mi az, amire már nem. És ez nem csak a íróasztalod tartalmára lehet igaz, hanem az emberi kapcsolataidra is… Főleg, ha vannak körülötted mérgező emberek.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: új fejezetet nyit a Ló ebben az esztendőben

A kínai horoszkóp szerint kivételes időszak elé néz a Ló jegy szülötte 2024-ben: egy új ciklus indul el az életében. Minden fontos tudnivaló az Astroneten, Ló kínai horoszkóp 2024 következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton valakivel, akivel már egy ideje nem találkoztál ismét összehozhat a sors és rádöbbenhetsz, hogy mennyire nagy szükséged lenne a tanácsaira, a társaságára. Igyekezz alkalmat találni arra, hogy ismét több időt töltsetek együtt, de ügyelj arra, nehogy átess a ló túloldalára.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vigyázz, a túl magas elvárásaid valakire riasztólag hatnak! Ma légy különösen figyelmes ez ügyben. Az illető ugyanis igencsak megijedhet attól, ha azt látja, neked mennyire nehéz megfelelni. Légy egy kicsit megengedőbb az illetővel, nehogy végül felvegye a nyúlcipőt!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton, ha ügyesen kevered a lapokat, kárpótolhat téged az élet azokért a nehézségekért, melyeket azt elmúlt időszakban voltál kénytelen elszenvedni. Ráadásul ma egy váratlan és izgalmas találkozás is vár rád.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!