Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jellemző rád, hogy ha nincs dolgod, keresel magadnak és ez ma bizony fokozottan így lesz. Arra azonban biztosan nincs szükség, hogy túlzásba vidd és mindent egy napba akarj belezsúfolni. Főleg, hogy ma telihold van a jegyedben, ami amúgyis hoz feszültséget. Lazíts egy picit a gyeplőn!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma úgy érezheted, hogy ketté kellene szakadnod, ha mindenkinek meg szeretnél felelni. Valaki ugyanis a segítségedet kérheti, de ez ellentétben állhat egy másik ígérettel, melyet más valaki felé tettél. Most a kommunikáción van a hangsúly!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken valaki megkér valaki a környezetedből, hogy vegyél részt az élete egyik nagyon fontos eseményén, vagy egyszerűen csak kifejezi, mennyire fontos vagy számára. Ez pedig bearanyozza az egész napodat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken valaki miatt módosulhat, vagy meg is hiúsulhat egy terved és úgy alakulhat, hogy helyette valami egészen mással kell nap közben foglalkoznod, mint amire számítottál. Ne aggódj, mert komoly esély van arra, hogy végül számodra ez lesz a kedvezőbb verzió.

Rák havi horoszkóp

Pénteken a Halak jegy szülötte új útra tér (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken olyasmi történik a közeledben, aminek hatására valószínűleg meg fog változni a képed valakiről és ez várhatóan a viszonyotokra is hatással lesz. Talán egy szorosabb barátság, vagy esetleg ennél több is alakulhat ki közöttetek, de bármi is lesz, ha értékes, akkor ápold!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Kos telihold sok feszültséget hoz. Valószínűleg a program is menet közben módosul és te nem nagyon tudsz mást tenni, mint sodródni az árral. Viszont még ha gyorsan is kell változtatnod, unatkozni biztosan nem fogsz, hiszen más területen éppen van tennivalód bőven.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma váratlan hírt kaphatsz egy régi ismerősről, vagy felbukkan valaki hirtelen, akire tényleg nem is számítottál. Boldog lehetsz a hír, vagy a találkozás miatt, de ne változtass a terveiden és főleg ne gondolkodj azon, hogy mindent átszervezz miatta.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy váratlan változás, vagy egy izgalmas hír teheti izgalmassá a napodat. Talán egy régi problémára sikerül megoldást találnod, de az is lehet, hogy valami olyasmi történik most, ami egy ügyben átlendít a holtponton.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken egy véleménykülönbség miatt keletkező feszültség nehezen kezelhetővé válik. Legyél tudatában, hogy a Kos telihold eleve feszültséget kelt. Talán nagyon is biztos vagy az igazadban és emiatt te egyáltalán sem akarsz engedni. Gondold át, hogy ér-e a dolog ennyit!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma kivételesen neked is szükséged lehet néhány baráti szóra, talán egy vállra, ahol elpanaszolhatod a bánatod. Nem szégyen vállalni az érzéseinket! Keresd fel egy barátodat, vagy az is jó lenne, ha egy új embert tisztelnél meg a bizalmaddal. Hidd el, örülne neki!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ígérd meg magadnak, hogy ez lesz az a nap, amikor rendet teszel az ügyeid között, értsd ezt a fizikai és a szellemi síkon egyaránt. A rendrakás az íróasztalodon azt eredményezi, hogy a gondolataidban is nagyobb átláthatóság uralkodik.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha úgy érzed, itt az idő, és mindenképpen valami új dologba kell fognod, akkor a legjobb, ha tényleg nem sokat teketóriázol, hanem belevágsz habozás nélkül. Nagy is az esélye ma annak, hogy most is sikeresen indítasz és ez jó alapot teremt majd egy következő szint elérésére.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!