Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn egy picit szűrd meg a bejövő információkat, és igyekezd azokat keresni, melyek pozitív kicsengésűek, reményt adnak és jobb kedvre derítenek. Ha egy ilyen szűrővel tekintesz a világra, hamar rájössz, hogy az nem is annyira rossz hely, mint amilyenek egyesek mutatni szeretnék neked.Hétfő

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Hétfőn egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizd a tényeket és ha valóban így van, akkor viszont tedd félre végre az aggályaidat ezzel kapcsolatban.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn valaki olyan igényelheti a segítségedet, aki lelkileg romokban hever és a te tanácsaid a megnyugvást jelentik neki. Keress alkalmat, lehetőséget rá, hogy megtehesd, amit tudsz és szavaiddal, jelenléteddel elindítsd a visszaépülés útján.

Ikrek havi horoszkóp

A feszültség mellett vidámságban is lesz részünk hétfőn (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn feszült lehetsz, még akkor is, ha nem vagy tisztában ennek az okával. De nem kell hagynod, hogy ebben a hangulatban benne is maradj. Igyekezz tudatosan a pozitív dolgokkal foglalkozni, keresd a jó híreket és tekints a poharadra úgy, mint ami félig tele van.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn valaki gy olyan problémával keres meg, melynek a megoldása nem a te kezedben van. Legyen bármi is az, ne vállalj be olyasmit, melynek a hatása már túlmutat a te képességeiden, lehetőségeiden.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Már egy ideje vársz egy lehetőségre, mely a munkáddal, a karriereddel kapcsolatos és napról napra nő benned a türelmetlenség és a bizonytalanság. Lehet viszont, hogy miközben saját magaddal vagy elfoglalva, történt odakinn egy változás, amely választ ad a kérdésedre.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áprilisi kínai horoszkóp: a Sárkány havában hatványozottan működnek a jó energiák

A Sárkány évének legjelentőségteljesebb időszaka a Sárkány hónapja, ami április 4-én vette kezdetét, és ami hatványozza a jegy szerencsehozó energiáit. S hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Áprilisi kínai horoszkóp következik.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn eléred a célodat, vagy teljesül egy vágyad, de annak is van esélye, hogy benned érik meg a helyzet, hogy megtegyél egy lépést, melyet már jó ideje terveztél. Akárhogy is, végre elkezdenek a dolgok körülötted úgy elrendeződni, ahogy szeretnéd.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma sikerül egy apróbb részeredményt elérned egy ügyben, mellyel ráadásul úgymond a kecske is jóllakhat, meg a káposzta is megmarad. Persze azért így is lesz még miért küzdened, de a bolygók jelzik, hogy sikert érsz el!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne engedd, hogy a dühöd elragadjon hétfőn egy vita során. Csak akkor tudsz jól érvelni, ha hagysz magadnak időt arra, hogy lehiggadj. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak neked. Azoknak is, akik a te szövetségeseid.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 6-12.: Különleges találkozásokat jeleznek a bolygók

Az előttünk álló 7 napban, összesen 10 bolygóegyüttállás lesz az égen. Ezek mind-mind valamilyen találkozást jeleznek. Hogy ki és mire számíthat? A szerelmi horoszkópból most is megtudhatod a választ. Érdemes nyitott szemmel, füllel és szívvel járni...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn megnő az esélye annak, hogy egy kissé puskaporos lesz a levegő körülötted és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz mindebbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb, nem lenne jó, ha egyszerre robbanna minden.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A hétfői nap valahogy nem igazán a tiéd. ha egy megbeszélést terveztél mára, de ha úgy érzed, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tudsz igazán ott lenni, akkor inkább mondd le, és ütemezd át máskorra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn vár egy-két kihívás, amikkel nehéz lesz megküzdeni. Miért ne kérhetnél segítséget? Te már annyiszor álltál mások rendelkezésére, hog yigazán elvárhatsz ennyit viszonzásul. Valószínűleg csak kérned kell!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!