Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Elképzelhető sajnos, hogy az egyik munkatársad ma az idegeidre megy. Mintha direkt provokálna! Ha nem bírod tovább, és alaposan beolvasol neki, azzal csak olyan indulatokat szítasz, ami megnehezíti a további együttműködést. Inkább ne szólj, ha nem akarod, hogy fájjon a fejed.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szerda egy sorsszerű találkozást hozhat az életedbe. Nem véletlen, hogy részed van benne, hiszen a te személyiséged is változik, természetes, hogy másféle, új embereket vonzol magadhoz, akik újabb tanításokat, szemléletmódot hoznak magukkal.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma sajnos valahogy elfogy a türelmed. Egy családtag megrögzött rossz szokásán szeretnél változtatni, de sajnos be kell látnod, hogy ez nincs a te hatalmadban. Erőszakossággal biztos nem mész semmire.

Ikrek havi horoszkóp

A szerda sokaknak szerencsésen alakul (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szerda valahogy máshogy alakul, mint a többi. Hogy ez így van, azt annak is köszönheted, hogy olyan hatás ért, ami megtanított máshogy látni, másképp értékelni a dolgokat. Mert a legtöbb dolog az értékelésen múlik.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán valami történhet veled, aminek néhány éve, vagy néhány hónapja még örültél volna. Ma azonban csak zavar, és nem tudod, mit tegyél. Legjobb, ha hagyod magad sodortatni az eseményekkel. Majd az idő eldönti, hogy legyen.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha nem figyelsz oda magadra, akkor olyan gondterhelt arcot vágsz ma egész nap, hogy mindenki azt hiszi, valami bajod van, vagy neheztelsz rájuk. Ne feledkezz meg a mosolyról néha! Az ráadásul észrevétlenül visszafelé is hat, és valóban jókedvet hoz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 9-15.: Most senki sem fog unatkozni

Ezen a héten olyan sok minden változik, mint máskor szinte egy egész hónap alatt. Nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek ugyanakkor a bolygók. Mindenképpen érdemes élni ezekkel.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Anyagi helyzetedben állhat be változás, de szerencsére pozitív értelemben. Lehet, hogy ez csak annyit jelent, hogy ezentúl gond nélkül ki tudod egyenlíteni a számlákat, vagy véget ért egy hosszú lejáratú kölcsön. Vagy nagyobb nyereményt is kaphatsz!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szerda váratlan jó fordulatot hozhat egy ügyben, amiben tényleg nem is reméltél ilyet. Ráadásul ez nem csak téged érint, hanem még valakit, akinek te viheted meg a jó hírt. Az is lehet, hogy pénzügyekben ér szerencse.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hirtelen ötlettől vezérelve ma megoldásokat találhatsz olyan gondokra is, amelyeket eddig képtelen voltál átlátni, megoldani. Ne érezd mégsem elvesztegetettnek az időt, amit ráfordítottál. Az kellett a mostani gyors megoldáshoz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. október 9-15.: a Mérleg újhold segít megtalálni az összhangot

Az Oroszlán Hold a hét elején a büszkeség helyes megélésében segít, szombaton pedig a Mérleg jegyében létrejövő újhold a harmónia megteremtésének kedvez. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A szerencse most leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomodba. Ha nem hiszel a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághatsz bele. Keresd a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán úgy érzed, már nem várhatsz tovább: végre őszintén meg kell mondanod a véleményedet valakinek. Lehetséges, hogy emiatt fel kell vállalnod olyan dolgok kimondását, amik tényleg nehezek, de ez a kulcsa annak, hogy fejlődj, továbblépj.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedvetlenül vágsz ma bele a munkába szerda reggel, és nem is megy túl hatékonyan, de jól teszed, ha igyekszel mégis minél előbb túllenni rajta. A délután váratlan meglepetéssel szolgálhat, és akkor tényleg nem lesz időd a feladataidra.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!