Kos hétvégi horoszkóp

Szombaton egésznap és vasárnap reggel még a heti események, izgalmak hatása alatt állsz, és pörögsz. Igazából csak vasárnap déltől lassulsz le egy picit, és innentől higgadtan tudod átgondolni, hogy a célod elérése érdekében milyen stratégiát használj. Legyen szó bármiről.

Kos áprilisi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Túl kellene lépned a sértettségeden, és bosszú helyett a jövőddel kellene foglalkoznod. Kárpótlásként vehetsz magadnak valamit, de a bolygók szerint nem szabadna sokat költened. Negatív anyagi spirálba kerülsz, ha nem fogod vissza magad.

Bika áprilisi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Neked nem okoz gondot, hogy nyitott legyél. De vannak emberek, akikkel nem szívesen kommunikálsz. Ezt az ellenérzésedet kellene kicsit félretenni. Az égi folyamatok szerint fontos találkozás és fontos felismerés vár rád…

Hirdetés

Ikrek áprilisi horoszkóp

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az utolsó áprilisi hétvégére (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Itt az ideje felfedezned a mozgás örömét és hasznosságát. A tüzes jegyekben járó bolygók szerint hihetetlen inspirációt kapsz, ha elkezdesz sportolni. Mindegy, mit, a lényeg, hogy felpörgesd a pulzusodat és az anyagcserédet. Élvezni fogod.

Rák áprilisi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Szárnyalni fogsz szombaton és vasárnap délelőtt. A tüzes jegyekben járó bolygók szuper fényszögei szuper szériát szimbolizálnak. Vasárnap déltől már kicsit lehiggadsz, és innentől a racionális részed segít az okos stratégia kitalálásában…

Oroszlán áprilisi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Nem szabadna figyelmen kívül hagynod a család véleményét. Ugye, tudod, hogy nem akarnak rosszat neked? Ne duzzogj! Inkább oszd meg velük az aggályaidat. A bolygók szerint valószínűleg ez csak vasárnap délután sikerülhet.

Szűz áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

Az angyalok feladata, hogy gyógyítsák, vezessék és védelmezzék az embereket. Most a Fény angyalai üzennek nekünk. Májusi angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége utazásra a legjobb. Csomagolj, és indulj! Amennyiben nem teheted meg, legalább kezdd el megtervezni, lefoglalni a következő utadat! Vasárnap déltől már nem lesz kedved ilyesmihez, mert a szüleid igénylik a jelenlétedet és/vagy a segítségedet.

Mérleg áprilisi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Fejtörést okoz a pénz beosztása. Hol könnyűnek, hol meg épp ellenkezőleg, nagyon nehéznek érzed ezt. Hol szórod, hol szorítod a pénzt. Fontos lenne, valamilyen egyensúlyt találnod. Ez a hétvége alkalmas a pontos büdzsé készítésére. És ha szükséges, kezdd el írni a kiadásaidat.

Skorpió április horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Kapsz hideget és meleget. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A Nyilasban járó Hold szombaton és vasárnap is kap diszharmonikus és harmonikus fényszöget egyszerre. Ettől hol a fellegekben jársz, hol magad alá kerülsz…

Nyilas áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

Április 24-én, Szent György napján a mártírhalált halt sárkányölő lovagra emlékezünk, kinek legendás története összeforrt a sötétség felett győzedelmeskedő hit fogalmával, és számtalan népi hiedelemmel. A Szent György-nap Európa szerte inkább ősi pásztorünnepnek tekinthető, a néphagyomány ettől a naptól számítja az igazi tavasz kezdetét. Idén pedig a Skorpió telihold is épp erre a dátumra esik...

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Ez a hétvégéd szóljon a pihenésről és a töltődésről, máskülönben lerobbansz. Nem csak a telefonodat kell feltölteni rendszeresen, hanem magadat is. Ezt nem csak lustálkodva teheted meg. Aktív kikapcsolódást is választhatsz: sport, kertészkedés, stb.

Bak áprilisi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Minél többet nevetsz ezen a hétvégén, annál könnyebbnek érzed magadat. Az égi folyamatok szerint a barátokkal kellene közös programot csinálnod. Ne törődj vele, hogy régen volt ilyen! Találd ki, hol találkozzatok, és szólj nekik!

Vízöntő áprilisi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Nem lesz könnyű a munkádat letenni hétvégére. Nem baj, ha szánsz kis időt a jövőd megtervezésére, de ehhez kicsit el kell vonulnod. Álmodozz, vizualizáld a vágyott képet! Tapasztaltad már, milyen gyorsan valóra válik…

Halak áprilisi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!