Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Plútó fényszöge bizony erős konfliktusokat mutat, amik a hatalommal, a rivalizálással függenek össze. Az egészen biztos nem jó, ha párkapcsolaton belül le akarjátok nyomni egymást. Inkább az együttműködésre kellene törekednetek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap hajlamos lehetsz túlzottan is ragaszkodni a véleményedhez. A makacsság ma nem segít, ugyanis a vitapartnered még nálad is sokkal rámenősebben érvel. Kénytelen leszel elfogadni a véleményét, ha tetszik, ha nem.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap úgy érzed, mindenki csak akadályoz, vagy akadékoskodik. Mielőtt felkapnád a vizet, inkább gondold végig, vajon miért teszik. Talán túlzottan is kapkodsz, pedig a higgadtság lenne ma kifizetődő. Vedd át a nyugalmukat!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint vasárnap sok konfliktus lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az uralkodó bolygód, a Hold a Plútóval kedvezőtlen fényszögben van. Ma könnyen keveredhetsz vitába, konfliktushelyzetbe. Nem éri meg senkivel sem vitatkozni, mert végleg megszakadhat a barátság, a kapcsolat, és az meg bántana téged.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap nem igazán találod közös hangot a pároddal. Legyél vele türelmes, ne faggasd őt fölöslegesen. Ha úgy érzed, tölthetitek a vasárnapot külön is, estére annál jobban vágytok majd egymás társaságára. Nem éri meg a vitatkozás.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Jobb, ha most semmit sem teszel szóvá! Legyen bármilyen apró kis megjegyzés is, mintha olaj lenne a tűzre. A párod hangulata robbanásközeli állapotban lehet a Plútó és a Hold fényszöge miatt.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 10-16.: Régi témák, régi szerelmek

Régi témák, régi szerelmek térhetnek vissza a múltból ezen a héten. Ha kapcsolatban élsz, legyél nagyon józan, de akkor is érdemes körültekintően és higgadtan tekinteni a találkozásra, ha még keresed a társadat.... A bolygók segítenek a legjobb döntésben.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Még szerencse, hogy te ilyen békés természet vagy. Így viszonylag könnyen el tudsz lavírozni a feszültséget hozó helyzetekben is. Remélhetőleg nem lesz nagyon nehéz emberekkel dolgod a mai napon. Most ugyanis mindneki feszültebb (és gorombább) a szokásosnál.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Plútó ma nem biztos, hogy a legjobb tulajdonságaidat erősíti fel. Tudatosan törekedned kell rá, hogy fékezd magadban a féltékenységet, vagy a rivalizálást, hatalomvágyat. A legjobban tennéd, ha vízparton töltenéd a napot.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Próbálj minél objektívebben tekinteni minden információra, amit ma kapsz, vagy olyan eseményre, ami veled történik. Ha kívülállóként szemléled magadat, a külső körülményeket, sokkal okosabb döntéseket hozhatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek nagy szerencsét hoz a Majom hava a kínai horoszkóp szerint

A Majom havában járunk, ami komoly fordulatokat, változásokat jelez. 4 csillagjegyre csodás időszak vár az augusztusi kínai szerencse horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hátráló Merkúr és a Plútó fényszöge hozhat ma bosszúságokat, kellemetlen megjegyzéseket, és olyan vitákat, amik derült égből a villámcsapásként érnek, de valószínűleg régóta hordozott sérelmek törnek most fel. Próbáld meg eszerint is értékelni!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pihenj, töltekezz és élvezd ki a nyarat! A vasárnapi vitákból mindenképpen maradj ki. A legcélravezetőbb, ha fizikailag is eltávoldosz a "darázsfészektől". Ne hagyd, hogy bevonjanak mások a saját konfliktusaikba.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Hold már korán reggel belép a Skorpió jegyébe, ami nagyon érzékennyé tesz, ugyanakkor felerősíti az intuíciódat és a megérzéseidet. Ma ha eléggé figyelmes és nyitott vagy, akkor észreveheted a jeleket, amiket kap az univerzumból.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!