Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán sok feszültséget jeleznek a bolygók, az meg már csak hab a tortán, hogy délelőtt a Hold is belép a Rák jegyébe, ami önsajnálatra hajlamos egyéneket jelez. Ugyanakkor jó hírünk is van: a retrográd Merkúr előreindul, és tiszta vizet önt egy kényes helyzettel kapcsolatban.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma nagyon őszintén és határozottan kellene megfogalmaznod az álláspontodat. Már csak azért is, mert ha csak célozgatsz, a másik félreért és megsértődik. A Merkúr ma előreindul, és támogatja az egyenes beszédet.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az uralkodó bolygód, a Merkúr végre befejezi hátrálását, és előre indul. Most végre te is elengeded a múltat, és arccal előre fordulhatsz a jövő felé. Rövidesen nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ikrek havi horoszkóp

Szerdán éjjel előre indul a Merkúr (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehetnek ma kisebb bosszúságok, de a nap mérlege mégis pozitív, hiszen a Merkúr végre előre indul. Végre kézzel fogható eredményt tudsz felmutatni egy olyan ügyben, feladatban, amivel egy ideje szinte egyáltalán nem haladtál. Úgy tűnik, hamarosan beérnek a gyümölcsök, és szüretelhetsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A te jegyedben jár a Merkúr, ami hosszú hetek hátrálása után végre előreindul. Egyenesbe jönnek az ügyeid, és te magad is sokkal jobb passzba kerülsz. Lehet, hogy nem egyetlen nap alatt, és nem varázsütésre, de már ma i sérzékelheted ennek jeleit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az uralkodó bolygód, a Merkúr ma végre előre indul. Mindeközben a Nap a te jegyedben jár. Nem is csoda, hogy most valósággal ragyogsz. Nagyszerűen kommunikálsz, érvényesíteni tudod az akaratodat, úgy érzed, ma minden és mindenki a te kezedre játszik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 26-szeptember 1.: Nagy fordulatok jönnek...

Újabb nagy változások zajlanak égen és földön egyaránt. Az egyik magától értetődik, hiszen vége a nyárnak, és kezdődik az ősz... Két bolygó vált jegyet, a Merkúr végre elindul előre és támogatja a kommunikációt, míg a Plútó utoljára lép vissza a Bak jegyébe... Mi mindent jelez ez számodra? Íme, minden, amit tudni érdemes.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Rák Holdnak köszönhetően ma érzelmes hangulatba kerülsz. A legszívesebben egész nap szerelmes üzeneteket írogatnál a párodnak, vagy beszélgetnél vele. Nem lesz könnyű, de próbálj a feladatokra koncentrálni. A Merkúr végre előre idnul, és nagy segítség lesz ebben.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán ismét formában érzed magadat. Mostanában nem láttad igazán színesben magad körül a világot, de végre visszatér a jókedved, optimizmusod. A Merkúr elindul előre és nagyon jó energiákat hoz az életedbe.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egyre optimistább vagy, ami igazán nagyszerű, mert ez a te igazi habitusod. Most úgy látod, egyre jobban alakulnak a dolgaid, és egyre közelebb is a megoldás. Tényleg van okod a bizakodásra, a pozitív változás lassan elindul, és te sem maradsz ki belőle.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 24-30.: hullámhegyek és hullámvölgyek

Sok jót is, de feszültségeket is jelez a heti szerelmi horoszkóp. A Merkúr még szerdáig retrográd, azaz visszahozhat régi témákat, érzéseket, a Szűz jegyben járó bolygók pedig a kritikai érzésünket erősítik fel. Csütörtökön azonban a Mérlegbe lép a Vénusz, és igazán békés hangulatot ígér. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán különleges esélyeket jeleznek a bolygók. Persze csak akkor, ha aktuális nálad a szerelem, mert még keresed a párod. Járj ma nyitott szemmel és szívvel, mert könnyen lehet életed szerelmébe botlasz bele.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha még szabadságon vagy, nagyszerűen alakulhat a mai nap. Ha pedig dolgozol, valójában a munkahelyeden is nyugalom és jó fejlemények várnak. Nem mellesleg ma nagyon sokat haladhatsz a "nemszeretem" feladatokkal.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Fontos információ jut a füledbe szerdán. Talán elsőre nem is igazán érted, és a jelentőségét sem érzékeled. Mindenesetre ne engedd el a füled mellett. A Merkúr ma előre indul és fordulatokat jelez.


    

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!