Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az Uránusz és a Vénusz fényszöge nagyon kedvez a mai napon. Szórakozást, izgalmat, váratlan, kellemes meglepetést hoz. És te nagyon is szereted, ha pezseg körülötted az élet! Az időgazdálkodással azonban gondod lehet…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden sokkal határozottabb és energikusabb is vagy, mint általában, az Ikrek Hold ugyanis ma is nagy lendületet ad. És ez a plusz energia nagyon jól jön, ha bármilyen elmaradásod lenne, azt be tudd még ma pótolni. A Vénusz-Uránusz fényszöge pedig egy kellemes meglepetést hoz!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden jó a kedved egész nap. Aktívnak, frissnek, energikusnak érzed magad. Csak a rutinmunkákkal nem szeretnél bíbelődni, most kifejezetten rosszul viseled az unalmas feladatokat. Délután jön valami, ami igazán jókedvre derít!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a keddi nap váratlan meglepetéseket hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vidám vagy kedden, uralkodó bolygód a könnyed és jókedvű Ikrekben jár. Most valahogy mindent jobb színben látsz, és félig tele van az a bizonyos pohár. Ezt az érzést próbáld megtartani egész héten.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden meghívást kaphatsz valahová, ami egy izgalmas közösség programjára szól, vagy egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesd bele magadat lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen te is régóta vágysz egy kis változatosságra, új inspirációkra, közösségre.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold a szeszélyes Ikrekben, a Nap pedig a Szűz jegyében jár, ami sok szerencsét jelez. Ma egy új munkalehetőség, vagy pénz kereset kerül a látóteredbe és ha élnél vele, jobban teszed, ha nem sokat késlekedsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 26-szeptember 1.: Nagy fordulatok jönnek...

Újabb nagy változások zajlanak égen és földön egyaránt. Az egyik magától értetődik, hiszen vége a nyárnak, és kezdődik az ősz... Két bolygó vált jegyet, a Merkúr végre elindul előre és támogatja a kommunikációt, míg a Plútó utoljára lép vissza a Bak jegyébe... Mi mindent jelez ez számodra? Íme, minden, amit tudni érdemes.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma fontos hírek, információk érkezhetnek be hozzád, de légy nagyon körültekintő akkor, amikor ezekre reagálsz. Lehet, hogy kiderül, hogy a hír igaz, de nem ott és nem egészen úgy, ahogy mondják. Így meg már egész más az összkép. Holnap előre indul a Merkúr, és tiszta helyzetet teremt.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden egy újdonság, vagy új megoldás keltheti fel az érdeklődésedet, de ne számíts arra, hogy körülötted mindenki örülni fog annak, ha elindulsz egy új irányba. Van körülötted valaki ugyanis, aki eddig hasznot húzott belőled, és most rendkívül csalódott…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Merkúr ma még hátrál, de holnap végre előre indul. Ma ezért még légy óvatos: bármilyen izgalmas is az a lehetőség, melyet eléd tárnak, ne csapj le rá meggondolatlanul. Adj időt magadnak, hogy mérlegelhesd, és lehet, hogy közben új információk is bekerülnek a képbe.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 24-30.: hullámhegyek és hullámvölgyek

Sok jót is, de feszültségeket is jelez a heti szerelmi horoszkóp. A Merkúr még szerdáig retrográd, azaz visszahozhat régi témákat, érzéseket, a Szűz jegyben járó bolygók pedig a kritikai érzésünket erősítik fel. Csütörtökön azonban a Mérlegbe lép a Vénusz, és igazán békés hangulatot ígér. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A keddi napod akkor lehet sikeres, ha hagyod, hogy az intuíciód vezéreljen, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozol, aki akar tőled, vagy kér tőled valamit. Légy nyitott, de ne tégy semmilyen meggondolatlan lépést.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre körülötted és nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha a véleményedet várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretnél megbántani és egyik oldalt sem szeretnéd teljesen támogatni. Próbáld meg elkerülni a nyílt állásfoglalást!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden a szokottnál is kíváncsibb vagy az Ikrek Holdnak köszönhetően. Minden érdekel, és mindent hallani akarsz, ami körülötted folyik. Hidd el, ami rád tartozik, az el is jut hozzád, abban biztos lehetsz!


    

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!