Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold dél körül lép át a Vízöntőből a Halakba. A délután épp ezért sok feszültséget tartogat: te haladnál, a többiek pedig számodra felesleges dolgokkal "úsztatják el" az időt…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Tanulj meg engedni: nem makacskodhatsz állandóan, és nem erőltetheted mindig a saját akaratodat másokra. Ezzel kapcsolatban gondolkozz el a családi mintákon is. Talán a probléma gyökere nem is nálad van.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Viccelődő kedvedben vagy, szinte csak úgy sziporkázol. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg ezzel másokat is jó kedvre derítesz. Ám előfordulhat, hogy megjegyzéseid már sértők, annyira az elevenére tapintasz valakinek. Tarts mértéket!

Ikrek havi horoszkóp

Izgalmasnak ígérkezik a pénteki nap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valamivel kapcsolatban kissé elrugaszkodtál a valóságtól. Ne legyél bánatos, ha nem minden úgy sikerül, ahogy megálmodtad. Van, amiről lemondani inkább a javadra válik, mintsem a károdra. A mai is egy ilyen helyzet lehet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A világ a lábaid előtt heverhet, csak ki kell lépned a porondra. Ha szót emelsz, pénteken egészen biztosan meghallgatásra találsz. A szavaid ráadásul nemcsak, hogy célt érnek, de nagyobb hatással is lehetnek, mint gondolnád.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma a szingli Szűz élete picit zavarossá válhat. Különösen, ha magad sem tudod eldönteni, hogy mit akarsz, izgalmas kalandot vagy tartós kapcsolatot. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak véltél, az válhat a legerősebb kötelékké.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Délelőtt még a Vízöntőben, délután már a Halakban jár a Hold. Ez elég sok kuszaságot, zavart kelthet a mai napban. A legjobb, ha kivársz, nem döntesz, és most igenis jól teszed, ha sokáig hezitálsz!

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyári angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapokra

Minden lélek kap egy őrangyalt leszületése előtt, aki óvja az ártó hatásoktól, védelmezi és segíti egész életében. Ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapokra! Nyári angyalhoroszkóp 2023 következik.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kisebb zavarokra, félreértésekre számíthatsz, amiket nem lesz könnyű kimagyarázni. Mint mindig, most is a legjobb út az őszinteség lehet. Persze azért ezt is túlzásba lehet vinni, kerüld a keménységet, és csomagold be a szavaidat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán jogosan haragszol valakire, de a haragoddal mégsem érhetsz el semmit másoknál. Talán egyetlen út, ha végleg elfordulsz tőle, ahelyett, hogy mérgeddel üldözöd. Kivéve, ha nem csak te vagy az egyetlen érintett, ha másokért kell küzdened.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A mai napot nem szentelheted a terveidnek. Egyszerűen valahogy minden másképp alakul. A váratlanság azonban barát is: még jól is elsülhetnek a dolgok. A váratlan kiadás azonban nem remélt pénzügyi zavart okozhat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nehezen indul a pénteki nap: fáradtnak és nyűgösnek érzed magad. Lehetséges, hogy idén még nem voltál szabadságon? Ha ez így van, akkor ideje megtervezni, mikor hova menj. Ha lehet, már holnaptól nézz más vidékek felé.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A jegyedbe lépő Hold régi érzelmeket keverhet fel benned. Magad is csodálkozol, milyen érzékenyen érintenek rég eltemetettnek vélt dolgok. Van valami azonban, amivel még van bőven dolgod és feladatod.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. június 5-11.: Ez az ellentétek hete

Nagyszerű lehetőségeket és komoly problémákat is jeleznek a hétre a bolygók. A heti horoszkóp javaslatait most fontosabb megfogadni, mint eddig bármikor.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!