Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön a Merkúr és a Vénusz együttállása nagyon jó csillagállás a randizásra, ismerkedésre. Ha szingli vagy, ma tényleg ne hagyj ki egyetlen meghívást sem! Az utadba sodorhatja az élet az igazit!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagy hatással lehet rád valaki, aki udvarias és kedves. Könnyen lehet, épp ő hoz neked pozitív híreket csütörtökön, amitől csak még szimpatikusabbnak, vonzóbbnak tűnhet. Legyél óvatos, s jusson eszedbe, a munkát most sem érdemes keverni a magánélettel…

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön a Merkúr és a Vénusz együttállása izgalmas helyzeteket hozhat, és lehet, hogy ezek egyike egy régi ismerőshöz kapcsolódik. Biztos, hogy minden szálat elvágtál ami az exedhez fűz? Most lehet, hogy valamelyikőtök megpróbálja újra felmelegíteni a káposztát…

Ikrek havi horoszkóp

A csütörtöki nap értékes felismeréseket hozhat (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha családi megbeszélést tervezel, érdemes arra még ma sort keríteni. Később egyre nehezebben találod a közös hangot, a megértést a többiekkel. Csütörtökön a Merkúr és a Vénusz együttállása szuper esélyeket teremt az egyezségre.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön a mottód a diszkréció legyen, vagyis ma jobb, ha cipzárt húzol a szádra. Persze, te nem vagy az a kotyogós, fecsegő típus, de néha azért belőled is előtörnek az információk. Nem mindegy, hogy kinek mit mondasz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Uralkodó bolygód, a Merkúr retrográd (ezen kívül a Neptunusz, a Szaturnusz és a Plútó is), és hozhat fel olyan témákat, amelyeket a múltban kerültél. Bármivel szembesülsz akár már csütörtökön is, próbáld megérteni, miért hozta eléd ismét az élet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 5-11.: Nosztalgikus hangulatot jeleznek a bolygók

Nosztalgikus hangulatot jeleznek a bolygók az első augusztusi héten. Most sok minden és sok mindenki visszatérhet a múltból. Vajon mit jelent ez számodra? A horoszkóp javaslatait ezúttal is érdemes megfogadni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szerelem ma különösen intenzíven jelenhet meg az életedben. Egy romantikus alkalom vagy egy mély beszélgetés közelebb hozhat a párodhoz. Ha egyedülálló vagy, egy új találkozás is felvillanyozhat.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön valamilyen váratlan öröm érhet. Talán egy régi álmod válik valóra, vagy egy apró öröm teszi különlegessé a napodat. Éld meg teljes szívvel a boldog pillanatokat, és oszd meg őket a szeretteiddel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön rád is kellemes megepetés várhat. Legyen szó egy váratlan ajándékról vagy egy kedves üzenetről, biztosan feldobja a hangulatodat. Élvezd ki a pillanatot, és mutasd ki háládat azoknak, akik gondoltak rád.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 5-11.: a növő Hold segít elérni a céljainkat

Az Oroszlán jegyében folytatja útját a Hold hétfőn, de éjjel már átlép a precíz Szűz jegyébe. S hogyan hat mindez ránk? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A retrográd bolygók miatt könnyen lehet, hogy visszatér egy olyan kolléga, akivel korábban egyáltalán nem találtad a hangot. De az is lehet, ismét olyasvalamivel kell foglalkoznod, amivel már nagyon nem szeretnél. Fogadd el, most nem tehetsz mást!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön neked is komoly felismeréseket hozhat egy beszélgetés. A retrográd Merkúr régi jó baráttal való találkozást mutat. Ha volt valaki, akivel haraggal váltatok el, most ez is megoldódik.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai nap értékes felismeréseket hozhat. Talán egy régi hibából vagy tapasztalatból tanulsz valami fontosat, ami segít a jelenlegi helyzetedben. Ne félj visszatekinteni a múltba, mert fontos tanulságokat hordozhat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!