Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán lesz néhány komoly feszültséget keltő fényszög. Persze minden konfliktus elkerülhető, ha kellően tudatosan áll hozzá. Ezért most is erre kell törekednie: bármilyen provokációval találkozzon is, számoljon el tízig, mielőtt visszaszól.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Merkúr és a Plútó szembenállása jelez konfliktusokat. Problémát okozhat féltékenység, rivalizálás, vagy bármi, ami a hatalmi kérdésekkel van összefüggésben. Valakinek engednie kell az egojából…

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Azt általában is rosszul viseled, ha mások mondják meg neked, mit tegyél, de azt különösen nehezen viseled, ha valaki abba szólna bele, hogy mit érezz, gondolj. Ma pedig éppen ezzel próbálkozhat meg valaki.

Ikrek havi horoszkóp

Szerdán lesz feszültség, de sok vidám pillanat is a napi horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán nagyon figyelj oda a hozzád beérkező információkra, mivel eléggé valószínű, hogy lesz köztük olyasmi is, aminek komoly jelentősége lesz számodra. Ha figyelmes vagy, fel tudsz készülni olyasmire is, ami nem mindenki számára látható előre.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán elég nehéz dolga lehet annak, aki vitába szállna veled, mivel elég határozott vagy és pontosan tudod, mit akarsz. Ha mégis valaki szembeszállna veled, nos, annak jól fel kell kötnie a gatyát, az biztos!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan szituációba kerülhetsz, amelyben eleinte sem te, sem a másik fél nem hajlandó feladni a hadállását és mintha mindennél fontosabb lenne, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem lehet megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 1-7.: Egyre jobban alakul minden

A bolygók szerint nem lesz könnyű a hét első fele, ám azt követően minden egyre jobban alakul. A hétvégén mindenképpen csobbanj egyet, jót fog tenni a testednek, lelkednek egyaránt.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán nagyon besűrűsödnek a dolgok, és úgy érzed majd, mintha kétfelé kellene szakadnod. De mivel egyszerre két helyen nem lehetsz, el kellene döntened, hol állsz helyt és hol ütemezed át inkább a dolgokat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Van, hogy hagyni kell, hogy a körülöttünk zajló események haladjanak a maguk útján, mivel befolyásolni amúgy sem tudnánk őket. Ma akkor teszed jól, ha nem erőlködsz feleslegesen, hanem megvárod, hogy kiforrják magukat a dolgok.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma különösen ügyelned kellene a kommunikációra, mivel komoly következményei lehetnek most annak, milyen módon szólítod meg az embereket. Egy helyzetben most szükséged lehet a határozott fellépésre, de közben legyen kedves is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2024: Nagy változásokat jeleznek a bolygók

Érezhető változásokat jelez a júliusi horoszkóp mindenkinek. Jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. S bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is jelzik a bolygók. A bölcs javaslatok segítenek mindenre előre felkészülni. Természetesen nagyon sok örömteli pillanat is vár rád a legforróbb nyári hónapban.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán olyan helyzetbe kerülhetsz, melynek során valaki értékeli a teljesítményedet. Érthető, ha emiatt feszültté válsz, érintsen a dolog magánéletet, vagy munkát, de hidd el semmi okod rá. Nem biztos ugyanis, hogy rossz szándék vezérli az illetőt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valaki megkérdőjelezi egyes dolgaidat, cselekedeteidet és még neked kell bizonygatni azok helyességét. Lehet, hogy az illető féltékeny rád, vagy a sikereidre és a hibákat keresi, de ne feledd, hogy senkinek nem tartozol elszámolással…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán kissé meginog az önbizalmad egy esemény, vagy egy hír hatására, de ne feledd, hogy te a helyes úton haladsz. De még ezen az úton is előfordulhatnak nehézségek. Ez most éppen csak egy ilyen, amit nem szabad túlságosan mellre szívnod.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!