Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma este már átlép a Hold a Skorpióba, ami szenvedélyes estét ígér. Lehet ez szerelmi szenvedély, de veszekedésre való alkalom is, reméljük, inkább az előbbi. Minden esetre kerüld a megjegyzéseket kényes kérdésekben, mivel egy apró szikra is elegendő lehet a robbanáshoz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csak este vált jegyet a Hold, így még ma is fokozottan érzékeny leszel a stílusra, ami mint tudjuk, maga az ember. Keress kulturális programot: menj színházba, moziba, kiállításra, koncertre! Ezeket most különösen tudod értékelni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint izgalmasan kezdődik a február (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy olyan kérdés kerülhet terítékre a környezetedben szerdán, amely lelkileg téged is közelről érint és amiben nehéz megőrizni az objektivitásodat. Ha azonban azt hiszed, hogy attól bármi is jobb lesz, hogy vitába szállsz valakivel ez ügyben, akkor nagyon tévedsz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Légy ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden információ a rendelkezésedre áll. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vigyázat, ármánykodók a láthatáron! Csütörtökön rosszindulatú pletykákat terjesztenek és lehet, hogy megpróbálnak ebbe téged is bevonni. Kezeld hát távolságtartással, ha ma egy szenzációs hírt osztanak meg veled és addig ne adj hitelt neki, főleg pedig ne add tovább, míg meg nem győződtél annak hitelességéről.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön igyekezz fokozottan ügyelni arra, hogy ne táblázd be magad teljesen, mivel nagy az esélye annak, hogy egy váratlan esemény miatt kellemetlenségeid támadnak. Hagyj annyi mozgásteret hát a napodban, hogy egy ilyen helyzetet könnyedén kezelni tudj.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon diplomatikus vagy, és általában igyekszel mindenkivel jó viszonyt ápolni a környezetedben, de azért még neked is van az életedben néhány elvarratlan szál… Ma jó alkalom adódik arra, hogy egyet ezek közül tisztába tegyél, amihez mindössze arra van szükség, hogy kedvesen fordulj valaki felé.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütürtökön a szavaidnak különös ereje lehet, emiatt légy különösen körültekintő és óvatos, hogyan fogalmazol. Vedd figyelembe, hogy a másik milyen hangulatban van, és igyekezz ennek megfelelően beszélni vele. Ha tanácsot, vagy utasítást adsz, vigyázz arra, ne érezze úgy az illető, hogy parancsolgatsz neki.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön légy nagyon óvatos, mivel sokkal feszültebb lehet a légkör körülötted, mint azt hinnéd. A mélyben szunnyadó megoldatlan problémák és a bizonytalanság ugyanis most mindenkire hatással vannak, és bizony könnyen kipattannak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te nagyon erőteljesen tudod képviselni a véleményed, és ilyenkor hajlamos vagy azt gondolni, hogy a véleményed megkérdőjelezhetetlen és nagyon nehezen fogadod el, ha valaki más álláspontot képvisel egy kérdésben. Ma próbálj picit rugalmasabb lenni!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön valamilyen elfojtott harag, vagy elnyomott feszültség találhat kiutat belőled, de ha előre felkészülsz egy ilyen helyzetre, kordában tarthatod mindezt. Igyekezd becsatornázni az érzést valamilyen kreatív tevékenységbe.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Este már víz elemű jegybe lép a Hold és ez téged picit bizonytalanná tesz. Próbálj meg a lényegre koncentrálni, és ne hagyd, hogy folyton elsodorjanak az érzéseid. Délután egy kellemes hírt kaphatsz, ami felvidít.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!