Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerdai nap a változékonyságé. Bármi lehetséges: nagy viták és nagy összeborulások, bánatok és örömök váltogatják egymást. Az érzelmi hullámzásaid azonban elbizonytalaníthatják a párodat. Ezért nyugtasd meg őt!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem szabad kishitűnek lenned, higgy végre önmagadban. Minden nehézség, amivel eddig szembenéztél, csak erősebbé tett. Ha ezt belátod, azt is látni fogod szerdán, hogy merre is vezet az utad.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán igen hasznos tanácsokat kaphatsz, amit a közeli jövőben anyagi életedben is foganatosíthatsz. Azért sem árt megfogadni a jótanácsot, mert ezzel megnyerheted a tanácsadód szívét is. És annál is többet: a bizalmát, támogatását.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 8. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Keményen vagy képes küzdeni azért, hogy elérd a céljaidat. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lenni. Ha képes vagy a lemondásra az egyik oldalon, akkor a másikon viszont megkaphatsz valamit.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán merész gondolatokat dédelgetsz magadban azzal kapcsolatban, hogyan is lépj tovább. Jól teszed, ha nem hátrálsz meg: sohase add fel a reményeidet, álmaidat!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Anyagi helyzeted tovább javulhat. Köszönheted ezt mindazoknak a spórolásoknak, és lemondásoknak, amikkel az utóbbi időben kellett szembenézned. Ne aggódj, semmi nem volt felesleges. Egyszer mindezt visszakapod.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szerda a kihívások napja lehet a Mérlegek életében. Ma végre megcsillogtathatod a tudásodat, a tehetségedet. Olyasmit is felfedezhetsz magadban, amiről eddig sejtelmed sem volt. Talán kissé alulértékelted magad eddig. Változtass ezen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerelmi téren különösen harmonikusan alakulnak a dolgaid. Te tudod, hogy a frissességet ugyan nem lehet a régi kapcsolatokba teljes mértékben visszahozni, de valamit azért fel lehet eleveníteni belőle. Sőt, csodálatos módon a szenvedély még mélyebb is lehet egy régi párosnál.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Úgy tűnik, végre sikerül kilábalni abból a hullámvölgyből, amibe az utóbbi időben sodródtál. Talán picit hűvösebbé is váltál, kevésbé forrófejűvé, de ez sem válik a károdra, sőt! A megfontoltság is erény. Majd megszokod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben

Régóta vártunk erre: 2023 március 7-én 12:55-kor a Szaturnusz, a nagy sors bolygó a Vízöntőből átlép a Halak jegyébe, és 2026 február közepéig ott tartózkodik. Ezzel sorsszerű változásokat indít el. A Vízöntő levegő jegy, a Halak víz jegy: míg a levegő az elmélet, addig a víz az érzelmek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hajlamos lehetsz arra, hogy elvessz a részletekben. Mintha elhagyna ma a szokásos energiád. Ha úgy érzed, hogy az aprólékos dolgokon nem bírsz úrrá lenni, legjobb, ha segítséget kérsz egy kollégádtól. Neki könnyebben mehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A hangulatod ma minden, csak nem kiegyensúlyozott. Könnyen felbosszanthatnak olyan események, amelyek régen meg sem rezdítették. Ne aggódj, délutánra kissé csitulni fog a lelked. Addig is nyugtasd magad zenékkel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai napon többször is megeshet veled, hogy heves viták közepébe csöppensz. Jobb, ha lehetőségeidhez képest inkább kimaradsz belőlük. Csak akkor mondj véleményt, ha erre kifejezetten kérnek, és kompetensnek érzed magad.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja

Március 7, kedd minden szempontból különleges nap. Ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében, ami hatalmas energiákat hív életre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!