Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A tegnapi feszültségek után ma jóval nyugodtabb a hangulat, de azért még ma is lesz egy-két helyzet, amivel meg kell küzdened. Ha pedig csalódott vagy kissé ma, az nem csoda, hiszen a környezetedben valaki nem egészen úgy cselekedett, amit előzőleg neked megígérte, így neked kell végül helyt állnod helyette is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold ma a Bika jegyébe lép. Ez neked jóval nagyobb lelki stabilitást jelez, mint az előző napokban, és hálás vagy az oldottabb légkörért. Neked magadnak is tenned kell azért, hogy megőrizd a stabilitásodat. Tégy ma valamit csak a magad kedvéért!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha valamihez nagyon nem érzünk kedvet/erőt, és nem akarunk valamivel foglalkozni, könnyedén találhatunk indokot arra, hogy kitáncoljunk belőle. Ma rosszul tennéd, ha így gondolkodnál, most ugyanis a nem szeretem dolgoknak is jelentősége lesz.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a csütörtöki nap jól alakul (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge elmélyült, nyugodt lelkiállapotot eredményez. Te általában a csapatmunkában, a közösségben és a párbeszédben hiszel, és ma valami fontos dolognak az élére kell állnod, és vezetned ezt a csapatot.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma adódhat egy probléma, amikor nem tudsz pusztán a racionális érvekre hagyatkozni. Most amit megtanulunk és az, amit a szabályok leírnak, nem megfelelőek egy probléma megoldására. Ami ma segíthet, ha improvizálsz, és a megérzéseidre hagyatkozol.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma fogj össze másokkal, és gondolkozz csapatban! Néha ugyanis hajlamos vagy elvállalni a magányos harcos szerepét a csapatmunkával szemben, de ne feledd, hogy minden nagyobb eredmény az életben valamilyen közös erő eredményeképpen jön létre.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Konfliktusveszély Valentin-napon: Mars-Plútó együttállás

Február 14-én, pont Valentin napon lesz Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben. Ilyen együttállás még nem volt, mivel Plútó a felfedezése óta nem állt együtt a Marssal a Vízöntőben. És tudjuk, hogy minél ritkább egy adott konstelláció, annál erősebb a hatása.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha van olyan terület, amelyben nem érzed komfortosan magadat, akkor csütörtökön tehetsz annak érdekében, hogy meglazítsd végre azt a köteléket, ami megbéklyóz. Lehet, hogy ez csak egy elgondolás, ami téves. Most felszámolhatod az akadályokat!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold a Bika jegyébe lép, ami nagyon kedvez neked. A Plútó pedig fontos tanulságokat hoz: vannak olyan változások az életben, melyeknek nem lehet és talán nem is kell ellenállni. Sokkal okosabb a magunk javára fordítani ezeket a dolgokat, megkeresni, mi az, amit ebből az előnyünkre tud válni. Örülj ma egy változásnak és keresd meg a helyedet benne!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te pontosan tudod, hogy a címek, pozíciók nem sokat számítanak, ha meg kell ítélni valakit. Sokkal inkább az emberi tulajdonságaira kell összpontosítani. Ma lehet egy érdekes tapasztalatod ezzel kapcsolatban: valaki többnek, vagy kevesebbnek bizonyul a vártnál.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: Újabb változások jönnek

Nemcsak a Valentin-nap lesz a hét eseménye, hanem a Mars és a Vénusz jegyváltása is. Innentől ugyanis már 5 bolygó jár a Vízöntőben, újabb érezhető változásokat jelezve...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A héten két bolygó is kilép a Bakból, ami enerváltságot hozhat neked. Ne engedd ezt elhatalmasodni magadon! Szuper eredményeid vannak, és nagyon is ügyesen helyt állsz minden területen, ezt ne feledd el.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma szuper ötleted lehet, így nyilván és legszívesebben ott és azonnal bele is vágnál a dologba. A kapkodás azonban nagyban megnöveli annak az esélyét, hogy vakvágányra futsz, így próbálj türelmesebben hozzáállni a dolgokhoz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön gondjaid akadhatnak a kommunikációval, mivel valaki, akikkel találkozni szeretnél, vagy megbeszéléseket folytatnál, elérhetetlenné válhat. Ne gondold túl a dolgot, valószínűleg csak pillanatnyi technikai akadály, és meg fog kereni az illető.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!