Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Izgatott lehetsz szombaton, hiszen talán hamarosan egy utazás, vagy egy számodra fontos és érdekes program következhet és te szeretnéd, ha ott végre minden tökéletesen sikerülne. Nyugodj meg, csupa kedvező bolygóállás segít a mai napon. Lesz egy olyan élményed, ami meghat a szíved legmélyéig.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton talán túlságosan is igyekszel megfelelni másoknak. Mindannyian tágabb és szűkebb közösségben élünk, így ez valahol természetes is, de azért néha lehetne még egy kicsit több önálló igényed, nem kell ennyire alkalmazkodnod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton érezned kell magadban az energiát, az erőt, így érdemes lenne munkára fognod a testedet is. Számodra most csakis valami testmozgás lehet igazán kielégítő, szóval húzz sportcipőt és csapj a lovak közé. Az újhold még nagy hatással van rád, és tágabb perspektívába helyezi a dolgokat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mára virradóan már a Halak jegyében jár a Hold, ami túlérzékennyé tesz. Vigyázz a hangulatingadozásokkal! Ami viszont nagyon jót tesz: minden vizes relaxáció, legyen szó úszásról, vagy nagy kád habfürdőről.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szép napunk lesz szombaton (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Besűrűsödhet az élet szombaton, egyszerre több feladatot is végezned kellene párhuzamosan. Talán tervezel egy családi programot, vagy ünnepséget, eközben pedig napi ügyes bajos dolgokkal is neked kellene foglalkoznod. Délután azért próbálj meg egy picit lelassulni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne dőlj be a látszatnak és ne ítélj a külsőségek alapján! Talán egy kis időre úgy érzed, mások fele ennyi energiával többre jutnak, mint te. Aztán kiderül mindennek a fonákja, és az is, hogy a másik csak vetít, a valóság közel sem olyan rózsás.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A február 9-i Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Plútó is a Vízöntőben jár, ami felerősíti az újhold energiáit, így ennek együttesen sorsátalakító hatása van. Az újhold megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, és most bátorságunk is lesz meglépni, amit meg kell. 4 csillagjegy új fejezetet, tiszta lapot nyit.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A cél, amit kitűztél magad elé, sokkal közelebb van, mint ahogy gondolod, de könnyen lehet, hogy a napi rutin, a sok munka már annyira megszokottá vált, hogy észre sem veszed, már mennyire igaz ez. Talán már nem is az a kérdés, eléred-e, hanem az, hogy utána mi legyen a következő lépés.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton szükséged lehet némi inspirációra ahhoz, hogy tovább tudj lépni a dolgaidat illetően. Ezt a legkönnyebben akkor kapod mag, ha valami egészen más dolgot kezdesz el csinálni, mint a megszokott rutin. Egy baráti beszélgetés sokat segíthet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán van egy konfliktus az életedben, amivel nehezen bírsz el. Mivel te kreatív vagy és okos, könnyedén megtalálod azt a bizonyos rövidebb utat az erdőn át. Indulj inkább arra! Szombaton meglepően közel juthatsz a megoldáshoz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton valaki olyannal hozhat össze a sors, aki a dolgokat merőben másképpen látja, mint te. Légy nyitott a gondolataira! Néha érdemes odafigyelni még a miénktől teljesen eltérő nézetekre is, mert profitálhatsz belőle.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton lehet, hogy valaki akadályozza, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek körülötted. Ha elsőre nem világos, hogy mi is folyik, kezdj el gondolkodni azon, kinek az érdeke, hogy így alakuljanak a dolgok! Gyorsan ki fog tisztulni a kép és azt is tudni fogod, hogy mit tegyél ellene.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vannak szerencsés helyzetek, melyek csak úgy kialakulnak körülöttünk az életben, akár úgy is, hogy nem is igazán teszünk érte semmit. Ez ajándék az égiektől. Ma te is megtapasztalhatod ezt, hogy szinte csak a véletleneknek köszönhetően kapsz valamit.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!