Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn az lenne a nagyon fontos, hogy ne ragadj le minden apró részletnél egy ügyben. Ne csak a kisebb folyamatokra ügyelj, próbáld nézni a nagy képet is, és a mélyebb összefüggéseket. Néha egy-egy apró dologban áldozatot kell hozni a végső siker érdekében.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn lehetnek kommunikációs nehézségek, néha olyan érzésed lesz, mintha te és a körülötted lévők nem egy nyelvet beszélnétek. Bármit is mondasz, vagy írsz, arra nem jön válasz, vagy ami jön, azzal nem tudsz mit kezdeni. Valahogy vészeld át ezt a napot!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn legyél óvatos, mert akár kellemetlen helyzetbe is keveredhetsz, amikor egy hírt, vagy információt talán tévesen értelmezel. Legyen ugyanakkor az jó, vagy rossz hír, addig ne tegyél lépéseket, amíg ki nem derült, hogy ez az egész hogy is van valójában.

Ikrek havi horoszkóp

A hétfő jól alakul a napi horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma lép a Nap a Halakba, ami neked egy szerencsés periódus kezdetét jelzi, hiszen te is Víz-elemű jegy vagy. Igazán jól alakulhat ez a nap is, annak ellenére, hogy vontatottan indul. Lesz egy kellemes meglepetés a mai napban.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne kapkodj! Ha folyton sietsz, a végén éppen azért fogsz elkésni, mert a rohanásban elfeledsz valamit. Legjobban tennéd, ha a napjaidat meditációval kezdenéd. Az is elég, ha kitárod az ablakot, és a friss levegő mellett végiggondolod a dolgaid.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A hétfői nap megbocsátást, elengedést hoz egy ügyben neked. Talán a múltban valaki megbántott, vagy csalódást okozott neked és a viszonyotok ettől bonyolultabb lett, de most itt az ideje annak, hogy továbblépj minden értelemben.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy kisebb-nagyobb dráma keletkezhet a környezetedben, amelyben neked is aktív szerepet kell vállalnod, akár úgy, hogy valakit megvédsz, akár úgy, hogy megpróbálod békíteni a feleket. Bármelyik verzió mellett is döntesz, lelkileg valószínűleg megterhelő napod lesz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn igazán sikeres napod lesz, valaki azonban féltékenységből, vagy irigységből keresztbe próbál tenni neked, vagy pedig igazságtalan dolgokat terjeszt rólad. Ne törődj vele, azt sem érdemli meg az illető.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy szombaton véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Sok múlik ma azon, hogy mennyire tudsz túllépni a múltbeli sérelmeiden. Azt is vedd figyelembe, hogy nem minden bántás személy szerint ellened szól. Emelkedj felül az egódon! Lásd egészben, magasabb szempontból a dolgokat!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jó napra számíthatsz, amiben nagy része van annak is, hogy nem engeded, hogy bárki beleszóljon a tetteidbe. Ezért van az, hogy amit ma elhatározol, azt sikeresen végre is tudod hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai napon a Halak jegyébe lép a Nap, és ezzel kezdetét veszi a Halak hava, aminek áldásos hatását már ma is érezheted. Nagyon jó lehetőségeket kapsz, és talán egy régi álmod is valóra válik. Igazán megérdemled, régóta, sokat és jól dolgozol azért, hogy megvalósíthass valamit. Magánéletben is örömteli fordulat vár.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!