Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Téged idegesítenek azok az emberek, akik mindig csak rébuszokban beszélnek, és vannak is ilyenek, de azért neked nem kell minden mondat mögött valamilyen rejtett jelentést keresned. Vasárnap például a legvalószínűbb az, hogy minden egyszerűen az lesz, aminek elsőre látszik. Ne gondold túl a dolgokat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap a magánéletben csak nyugalomra vágynál, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodod a fejed. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozz, amíg van megoldás is.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap könnyen lehet, hogy ma nem te leszel a nap főszereplője, hanem valaki ellopja a showt előled, de ezt most nem fogod bánni! Nagyon jól fogsz ugyanis szórakozni azon, amit látsz, az illető ugyanis valami olyat tesz, vagy mond, amivel alaposan felborzolja maga körül a kedélyeket.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp vasárnapra kedvező hatásokat jelez (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap válaszokat kereshetsz egy élethelyzetre vagy egy téged régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciódra figyelsz. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap előfordulhat, hogy ugyan egy vitában neked lesz igazad, de ez még nem jelenti azt automatikusan, hogy a másik fél téved. Csak talán számára az jelenti az igazságot, amit ő gondol. Talán pont ez a lecke ebből: mindenkinek mást jelent a valóság és ezt el kell fogadni így.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha most mégis a viták vannak túlsúlyban, akkor valamit változtatnod kell a hozzáállásodon.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap igazán érzelemdús napot élsz át. Kicsit a hangoltságodon is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, vagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzed eluralkodni magadon, próbálkozz valamilyen relaxációs technikával, vagy hallgass zenét, nézz meg egy szép filmet.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem mindig vagy képes meggyőzni valakit a saját magad igazáról. Különösen így van ez, ha a meggyőződés nem is teljesen a sajátod. Talán csak elfogadtad valaki másnak az elképzeléseit. Egy biztos: a győzködés most nem működik!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap egy izgalmas és érdekes embert ismerhetsz meg, vagy egy ilyen személy kerül hozzád közelebb. Lehet, hogy egyelőre csak online ismerkedtek. Várd meg, hogy elhívjon találkozóra. Ne aggódj, az érzések kölcsönösek!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 17-18.: Ezen a hétvégén 1:1-re játszik az élet

Ezen a hétvégén pontosan annyit kellemetlenséget jeleznek a bolygók, amennyit jót is ellensúlyozásként. És persze most is csak rajtad múlik, melyik oldalt erősíted fel. Inkább a jót érdemes, mert akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Izgalmas fejlemény adódhat ma, vagy egy olyan hír kerülhet napvilágra, amely arra késztet téged, hogy döntéseket hozz, a saját fejlődéseddel kapcsolatosan. Lehet, hogy ez összefügg egy utazással, vagy valamilyen tanulmánnyal, amibe most belevágnád a fejszédet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az őszinteség néha nem a legkellemesebb, vagy nem éppen udvarias, de vasárnap is a legjobb megoldást hozza. Jobb, ha az elején nemet mondasz valamire, ami csak túlvállalás lenne, vagy nem is tudnád teljesíteni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap próbáld megőrizni a türelmedet. Egy vitával, veszekedéssel mindenki csak rosszul járna. A délután nagyon kellemes hangulatban telik, ha délelőtt sikerül kikerülni a csapda szerű helyzeteket.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!