Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap már a Halak jegyében jár, és kedden a Hold is víz elemű jegybe lép. Ez sok érzelmet, érzékenységet jelez, ezért ma nagyon fontos, hogy a szokásosnál óvatosabban "közlekedj" mások társaságában. Véletlenül is megsérthetsz valakit, és nehéz lesz kimagyarázni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden lehet egy vita, amit kizárólag őszinteséggel érdemes kezelned, különben mindez újra elő fog kerülni a későbbiekben. Vállald be most a konfrontációt, mintsem hogy egy csontváz legyen a szekrényben, amely majd a legváratlanabb pillanatban borul ki a lábaid elé.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha van olyan személy a környezetedben, akinek soha nem vagy elég jó, és amit teszel, az soha nem felel meg, akkor nem biztos, hogy magadban kell keresned a hibát. Sőt, az ilyet nevezzük toxikus, mérgező személynek, és jobb, ha valahogy elhatárolod magad tőle.

Ikrek havi horoszkóp

Kedden a Nap és a Hold is víz elemű jegyben jár (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha úgy éled meg, hogy egy kapcsolatodban elnyomnak, akkor a jelenlegi helyzeted éppen alkalmassá tesz arra, hogy szépen lassan kihátrálj abból a viszonyból. Ne félj változtatni, ha úgy érzed, szükséges. A Halak jegyében jár a Nap, most különösen érzékenyek erre az "antennáid".

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden pozitív meglepetést okoz valaki. Talán fenntartásaid voltak vele kapcsolatban, és most kiderülhet, hogy egészen más ember, mint aminek képzelted. Lehet, hogy emiatt hirtelen a vele kapcsolatos érzelmeid is megváltoznak és egyszerre különlegesnek látod az illetőt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden rá kellene venned magadat, hogy egy régóta halogatott dolgot végre megtegyél, vagy belekezdj valamibe, amire egy ideje már nagyon készülsz. Ne keress hát kifogásokat és ne akard holnapra halasztani. Ma van rá a tökéletes pillanat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden szakíts időt arra, hogy egy régóta halogatott ügyet megbeszélj végre a körülötted élőkkel. Minden nappal egyre távolabb kerülsz attól, hogy konfliktusok nélkül lezárd az ügyet, jobb, ha túlesel rajta ma. Most pontosan és jól tudsz fogalmazni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy az elmúlt napokban több kérdés is felmerült a munkáddal, vagy azzal a feladattal összefüggésben, melyet rendszeresen végzel. Ma lesz időd arra, hogy mindezeket a kérdéseket figyelembe véve döntésre juss.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A közelmúltban volt alkalmad megmutatni önmagadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes, de lehet, hogy most egy olyan helyzet vár rád, amelyben mindez nem lesz elég a sikerhez. A hiba nem a te készülékedben van, hanem a környezetedben.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Halak hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Halak jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Halak szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük meg, mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Halak jegyről tudni lehet, és éves előrejelzés Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma izgalmas, érdekes események követhetik egymást körülötted, melyek nagy része talán nem veled történik meg közvetlenül, de a te további életedre is nagy hatással lesznek. Tartsd nyitva a szemedet és figyelj!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden erős lehet benned az érzés, hogy tenned kellene valamit a környezetedért, vagy a környezetedben élőkért. Találd ki hát, hogy mely terület az, ahol a legtöbbet tudsz segíteni, és vágj bele! Minden jó, amit másokért teszel, visszaáramlik most rád.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden meglepetésként érhet, hogy valaki a környezetedben segítségre szorul, hiszen talán róla mindig az a kép alakult ki benned, hogy erős és magabiztos. Most viszont te tudsz neki segíteni! A Nap a Halak jegyében jár, és feltölt téged tetterővel!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!