Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken egy félreértett információ, vagy egy álhír felesleges feszültséget okozhat benned. Gondolkodj el azon is, miért ijedtél meg ettől ennyire? Valószínűleg azért, mert túl nagy nyomás alatt élsz mostanában. Hétvégén lazíts egy kicsit, lesz rá alkalmad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Vigyázz, mert lehet, hogy valaki megpróbál átverni, vagy egy csaló áldozatávbá válhatsz. Ügyelj arra, hogy ne dőlj be valakinek, aki például egy soha vissza nem térő ajánlattal próbál a jóindulatoddal visszaélni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken úgy érzed, kötélen táncolsz a feladataid és a magánügyeid között és jó esély van arra, hogy ez nem fog mindenben maradéktalanuk sikerülni. Mivel pedig nem lehetsz egyszerre két helyen, valakinek muszáj lesz nemet mondanod.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érthető módon rosszul viseled, ha valaki hazudik, vagy elferdíti a valóságot. Márpedig éppen ez történhet veled pénteken. Nyugodtan szembesítsd a másikat az igazsággal, nem baj, ha valaki végre jelzi neki, hogy hol vannak a határok…

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp a pénteki napra (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken valaki nagyon próbálkozik, szeretne manipulálni, de te átlátsz rajta. Nyugodtan mondd meg neki, hogy tisztában vagy a valódi indítékaival. A délután jó lehetőséget hozhat a kikapcsolódásra, fogad el a meghívást!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma légy óvatos, különösen, ha pénzügyekkel, vagy szerződésekkel kapcsolatban kell döntened. Nem igazán alkalmas ugyanis ez a nap arra, hogy kifizetésről, befektetésről, vagy bármilyen megrendelésről dönts. Ha teheted, inkább ne is írj alá semmit ma!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

1 éves horoszkóp a Mérlegeknek - Boldog születésnapot a jegy szülötteinek!

A Mérleg jegyében születtél? Akkor közeleg a születésnapod, amivel egy új egyéves ciklus indul el az életedben. Mi jellemez a csillagjegyed szerint, és mi vár rád a következő esztendőben? Székelyhidi Ágnes asztrológus írásából megtudhatod!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken sikeres napod van, a magánügyeiddel kapcsolatban azonban nem árt az óvatosság. Könnyedén belekeveredhetsz ugyanis egy félreértésbe, vagy félreérthető helyzetbe. Jobb lenne ezt elkerülni, úgyhogy fogalmazz nagyon precízen, pontosan.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, amikor valaki, legyen az ismerős, vagy teljesen ismeretlen, meg akar győzni téged valamiről. Ne feledd, vannak emberek, akik egész más erkölcsi kódex szerint élnek, mint te.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma úgy érzed, bármerre is próbálsz lépni, falakba ütközöl. Azért ez egyáltalán nincs így, inkább te vagy kimerült. Mielőtt azonban elfogna a pánik, vedd elő a racionális éned és közelíts türelmesen a szituációhoz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 18-24.: a Skorpió Hold szenvedélyt, a Nyilas Hold jókedvet hoz

A Skorpió jegyéből indul a Hold a hét elején, ami fokozza a szenvedélyt, az érzéseket, és aztán a tüzes Nyilas jegyében folytatja útját. Hogyan hat ez ránk? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán túlságosan rutinszerűvé váltak az életedben a dolgok. Pénteken készülj arra, hogy megtörd egy kicsit a megszokást! Leginkább az lenne a jó, ha programot szervzenél estére, és picit kieresztenéd a gőzt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha mindig a mindig csak a kötelezettség az, ami kitölti a gondolataidat, akkor egy idő után teljesen belefásulsz mindenbe. Szakítsd meg ma egy kis időre a gondolatsort, és törődj egy kicsit valami olyasmivel is, ami a te személyes boldogságodat szolgálja.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma lehet, hogy úgy elröppen az idő, hogy végül választanod kell két program közül, és egy kicsit az lesz az érzésed, hogy nem tudod, melyik ujjadba harapj. Ne aggódj, mindkét programot lehet pótolni! Törődj inkább azzal, hogy neked kényelmes legyen a délután.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!