Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton nagyon erős energiák hatnak ránk. Az év első tízmilliószoros napja és telihold is van, valamint a szökőnap is erre a dátumra esik. Így aztán nem is lehet csodálkozni, hogy ez feszültséget is okoz. Azonban ne feledd, hogy ma minden tízmilliószoros erővel hat! Így inkább a jóra koncentrálj.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton valakinek szüksége lehet a segítségedre, bölcsességedre. Tízmilliószoros nap van, így ma minden jócselekedet ereje tízmilliószorosan száll vissza rád. Ne fukarkodj tehát a jósággal, segítséggel, tanáccsal!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Most a felfogóképességed különösen éles, így ráláthatsz olyan összefüggésekre, amik korábban nem voltak egyértelműek. Koncentrálj azokra a dolgokra, amikért hálás lehetsz, mert a vonzás törvénye sokszoros erővel működik ma az univerzumban.

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton tízmilliószoros nap lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton nagyon erős lehet benned az empátia, könnyebben meglátod, ki szorul segítségre a közeledben. Segíts, ahol tudsz, de légy óvatos! Nem mindenki szeretné ugyanis elfogadni a támogatást, mert ezzel beismerné, hogy valóban rászorul…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton nagyon erős pszichés energiák birtokában vagy. Légy azonban óvatos azzal, kinek ajánlod fel kéretlenül a segítségedet! Nem biztos ugyanis, hogy mindenki szembe akar nézni a saját gyengeségeivel. Vannak, akik számára a látszat fontosabb.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Rád is hatnak a teremtő energiák szombaton. A megérzéseid erőteljesen működnek. Lehet, hogy hirtelen események is adódnak, de ezek csak lehetőséget arra, hogy mélyebben megértsd magad és azt, hogy mire vágysz igazán az életben.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szombati dharmacsakra napon a legfontosabb, hogy elengedd a félelmet és bízz magadban. Az intuíciód vezetni fog a helyes úton. Ne félj kifejezni az érzéseidet és kéréseidet másoknak. Most itt az idő, hogy kiállj önmagadért és igényeidért.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton a kommunikációd erőteljes lesz, és könnyen kapcsolatba lépsz másokkal. Ne hagyd figyelmen kívül az intuíciódat, mert segíthet eligazodni a változó helyzetekben. Fontos, hogy nyitott szemmel és szívvel járj, és hagyd, hogy az élet meglepjen.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy kreatív és inspiráló napra számíthatsz. Lehet, hogy új ötletek és lehetőségek bukkannak fel az életedben, amelyek izgalmas kalandokat ígérnek. Ne félj kipróbálni valami újat vagy szokatlan, mert most van az ideje a kockázatvállalásnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton szánj időt a pihenésre, töltekezésre, relaxációra. Fontos, hogy megőrizd az egyensúlyt az életed különböző területei között. Ma rendeződnek a gondolataid és letisztulnak az érzéseid, ha hagysz elég időt magadnak erre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kalandos és izgalmas napra számíthatsz szombaton. Lehet, hogy olyan lehetőségek és események várnak rád, amelyek izgalmat és új lendületet hoznak az életedbe. Ma olyan felismeréseid lesznek, amik hosszú távon hatással lesznek a terveidre, életedre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton egy új barátság vagy egy érdekes találkozás jöhet az életedbe, ami új perspektívákat nyit meg előtted. Legyél nyitott és befogadó. Olyan hatások érnek most, amik hosszú távon is hatással vannak a gondolkodásmódodra.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!