Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn lelkes és energikus lehetsz, ami ösztönzően hat majd a környezetedre is. Te lehetsz a társaság és a munkahely motorja, akitől minden kezdeményezés indul és aki minden jóban részt vesz. Tele lehetsz ötletekkel, melyek egy részét érdemes feljegyezned későbbre is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A hétvégi telihold után most egy új időszak indul el. Már ma is olyan inspirációk érhetnek téged, amely arra fog ösztönözni, hogy akár komoly döntéseket is hozz magaddal, az ügyeiddel kapcsolatban. Ráadásul ma segítőid is akadhatnak.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy ma többet kell foglalkoznod a pénzügyeiddel, a céljaiddal és a szervezéssel, de egyre több pozitív hír érkezik majd be hozzád a következő napokban. Egyre biztosabban és egyre nagyobb elvárásokkal tekinthetsz a jövőbe. Meg is dolgoztál érte!

Ikrek havi horoszkóp

A hétfő kedvez az új kezdeteknek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A párod nem mindig a legjobbkor szólal meg. Nem mindig találja el a jó pillanatot arra, hogy emlékeztessen egy ígéretedre. Most ebből lehet vita. Pedig jobb lenne ilyen csip-csup ügyeken nem veszekedni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehetnek problémák, de most teljesen bizakodó hangulatban vagy. Ez arra is jó, hogy döntéseket hozz, és megtedd az első lépéseket. Igyekezz megtalálni a hangot az emberekkel! Főleg a munkában! Csapatmunkával tudsz jó eredményeket elérni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn teret adhatsz a benned szunnyadó kreativitásnak, de ezt a legvalószínűbben a közvetlen környezetedben, a családodban, esetleg baráti körben élheted ki. Talán valami újítást vezetsz be az otthonodban, átalakítasz, átrendezel pár dolgot.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn valakivel sorsközösséget érezhetsz és emiatt úgy érzed, hogy közel kerül hozzád, még akkor is, ha az illetőt alig ismered. Lehetséges, hogy ugyanezt érzi ő is. Figyeld a jeleket és ha kell, te is kezdeményezz. Ki tudja, hogy mi lehet még egy ilyen kapcsolatból.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn a közeledben felcsaphatnak az indulatok, és az égi folyamatok szerint akkor jársz jól, ha te kimaradsz az adok-kapokból. Nem biztos ugyanis, hogy elsőre látható lesz, melyik oldalnak van igaza, valaki ugyanis nem az igazat mondja a vitában.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn nagy lehet benned a közlési kényszer, és ennek most ne is állj ellen! Remek beszélgetések, érdekes eszmecserék várnak rád, de a nap kifejezetten alkalmas arra is, hogy előadást tarts, vagy megbeszélést vezess.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Idegesíthet, hogy nehézkes emberek nehezítik a dolgodat. Pedig észre kellene venned, hogy jó kérdéseket tesznek fel, amik téged is csak előre visznek. Ma nem szabad elnagyolnod a munkát. Legyél pontos és precíz!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sokszor kevés, ha pontosan fogalmazol. A másik félreértheti, ha nem figyel, vagy ha tele van a saját gondolataival. Ebből kapsz ízelítőt ma. Annyit tehetsz, hogy próbálsz lehető legnagyobb egyértelműségre törekedni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn valaakinek rád lehet szüksége, a megnyugtató szavaidra, vagy arra, hogy meghallgasd a bánatát, problémáját. Ha pedig valami igazán megy neked, az éppen ez. Szavaidnak, jelenlétednek mágikus hatása van egyes emberekre.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!