Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön a párod, vagy egy hozzád közelálló személy a legjobb oldalát mutatja meg és te valószínűleg csodálattal tekintesz fel rá. Ha így van, akkor ezt mondd el neki is! Te nem szoktál hízelegni, így tőled egy dicséret több bókkal is felér.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma a környezetedben azt érezheted, hogy egyesek talán eltúloznak egyes problémákat és teljesen feleslegesen nagyítják fel azokat. Talán így van, de azt is tartsd szem előtt, hogy nem mindenki olyan higgadt típus, mint te. Haragudnod rájuk ezért nem kell.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy döntéshelyzetben valószínűleg az a jó, ha mész a saját fejed után. Neked általában haladó gondolataid vannak, és bizonyos helyzetekben olyan dolgok is eszedbe jutnak, mintha belelátnál a jövőbe. Ma például pont ez történhet.

Ikrek havi horoszkóp

A csütörtök különleges nap lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak emberek, akik úgy érzik, ők bármit megengedhetnek maguknak másokkal szemben. Ma egy ilyen emberrel lehet dolgod és neked el kell döntened, hogy ráhagyod-e a dolgokat, vagy inkább felveszed-e a kesztyűt.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön olyan helyzet adódhat, amikor bizony neked is be kell állnod a sorba, támogatva a körülötted lévőket. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének jó ötleteid és azt sem, hogy ne lenne értelme ezeket alkalmazni. A lényeg csak annyi, hogy most figyelembe kell venned mások véleményét.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön lehet, hogy valaki a környezetedben számodra megmagyarázhatatlanul viselkedik és te nehezen tudod követni, főleg megérteni, hogy mit miért tesz az illető. Lehet, hogy nem is érdemes törnöd magadat és érdemes lenne megvárnod, hogy kiderüljön, mi okozza ezt nála.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 24-március 1.: Feszültség után béke és harmónia

Feszült lehet a hétvége a bolygók szerint. A Szűz telihold mellett még két másik bolygószembenállás jelzi a konfliktusok lehetőségét. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy a lehető legnagyobb türelemmel és megértéssel fordulj a párod felé. A hét további része már nyugalmat, békét, harmóniát hoz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne lepődj meg, ha most minden simábban megy, mint az elmúlt napokban. Remek szervezőkészséged lehet és a kommunikációban is megmutatod az erősségeid. Így, ha most szerveznél magad köré egy csapatot, akkor itt a megfelelő időpont.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A mai nap grátisz. Mivel szökőév van, a február nem 28, hanem 29 napos. 04:10-kor a Hold átlép a Skorpióba, ami harciasabb, szenvedélyesebb stílust hoz magával, és igazán kedvez neked. Nyugodtan mutasd meg a határozott oldaladat, sikert fogsz vele aratni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma bizony te lehetsz a motorja a körülötted történő eseményeknek, ötleteiddel és munkáddal támogathatod a környezetedet. Ezzel a lehetőséggel élni kell, hiszen végre megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Gyógyítás és Törődés angyala vigyáz ránk február 25. és 29. között

Habuhiah, a Gyógyítás és Törődés angyala a február 25. és 29. között született Halak őrangyala, és Ő patronálja ezt a néhány napos időszakot.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Van, hogy úgy érezzük, csak tesszük bele a munkát és az energiát valamibe, de onnan vissza szinte semmit sem kapunk. Aztán, amikor már kezdenénk feladni, egyszerre csak minden a helyére kerül és értelmet nyer. Ma pont ilyen helyzetbe kerülhetsz valamivel, vagy valakivel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma valakit nagyon felbosszanthatsz egy ártatlan viccel. Ha az ember nagy nyomás van éppen, az általában rossz hatással van a humorérzékére is. Vedd hát figyelembe ezt is, amikor ma viccelődnél valakivel, különösen, ha nem szeretnél vitát, vagy sértődést.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Halak jegyében áll a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz, és ez csodálatos hatással van rád. Most jó helyen leszel jó időben, ráadásul még az eszed is vág, mint a borotva, és tudsz élni a kínálkozó lehetőséggel. Valamiben igazán nyertes formádat mutatod ma.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!