Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma lesz egy Hold-Uránusz szembenállás, ami az összeveszés esélytét igencsak megnöveli. Szó lehet pénzről, féltékenységről, szinte bármi kapcsán kipattanhat a feszültség. Ezt persze megelőzheted, ha nagyon tudatosan elszámolsz 10-ig, mielőtt visszaszólnál.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Van, hogy nem elég csak úgy hagyni, hogy sodorjon az ár. Kezdeményezően, határozottan kell fellépni és egyértelművé tenni a környezetünknek, mit szeretnénk és azt hogyan gondoljuk megvalósítani. Ma neked is ezt kell tenned, és sikert jeleznek a bolygók.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton magabiztosan és határozottan indítsd el a dolgokat magad körül és élvezd, hogy ettől minden elkezd végre normálisan működni. Most igenis kézben tudod tartani az eseményeket, csak figyelj oda a részletekre. Ha tisztáznod kell valakivel egy kérdést, a mai nap tökéletes rá.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint sok feszültség lehet szombaton (otó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha van valami elakadás, amit múltbéli probléma okozott, ma könnyedén átvághatod, mint egy gordiuszi csomót. Most, ha elég határozott leszel, egyszer és mindenkorra elrendezheted ezt az ügyet. Viszont gyerekes vitákba ne menj bele! Teljesen felesleges!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton szigorúan csak olyasmit csinálj, amihez tényleg kedvet és elég erőt is érzel. Most tilos belemenni más kedvéért kényszer-programokba. Elfáradtál ezen a héten, ráadásul vita esélyét szimbolizálják a bolygók.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton lehet egy olyan szituáció, ami leuralja az egész napot, és csak erről tudtok beszélni. Ne küzdj ellene, hiszen ez most olyasmi, amely minden bizonnyal mindenkire hatással lesz ilyen, vagy olyan mértékben. Gondolkodj azon is, hogy mit tudsz te tenni azért, hogy a legjobban gyere ki ebből a szituációból.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Februári pénzhoroszkóp: eljött a cselekvés ideje

Hetekig, sőt hónapokig komoly visszahúzó erők hatottak ránk: több bolygó volt egyszerre retrográd, amik ilyenkor nem engedik, hogy haladjunk, előre lépjünk. Ennek most vége. Január végén az utolsó retrográd bolygó, az Uránusz is elindult előre. Ez pedig azt jelzi, hogy nincs mire várni: eljött a cselekvés ideje.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton egy olyan hír, vagy információ lát napvilágot, melyet többféleképpen is értelmezhetsz és nem biztos, hogy elsőre el fogod tudni dönteni, hogy milyen álláspontra helyezkedj vele kapcsolatban. Hamarosan újabb információk árnyalják majd a képet. Szóval csak türelem!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton jobb, ha tudatosítod magadban, hogy bizony nem biztos, hogy igazad van. Ha ingerülten reagálsz mindenre, az csak olaj a tűzre, mivel a másik sincs épp békés hangulatban. Holnapra kialszod a feszültséget, szóval igazán nincs értelme belemenni ezekbe.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A hangulatod ma picit negatívba fordulhat annak ellenére, hogy mindennek talán semmilyen friss, konkrét oka lenne. Nem is biztos azonban, hogy ilyesmit kell most keresned. Sőt, pozitív események is lehetnek, amiknek inkább holnap tudsz majd örülni. Ma ugyanis a Hold és az Uránusz kellemetlen fényszöge hat rád.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 3-4.: Nehéz szombat, pompás vasárnap

Erre a hétvégére tökéletesen igaz a mondás, amely szerint minden jó, ha a vége jó. Míg a szombat hozhat nehéz és konfliktusos helyzeteket, addig a vasárnap igazán pazarnak tűnik a bolygók és a horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton egy helyzetben, ami talán egy randi, talán egy véletlen találkozás, bátran és kezdeményezően lépj fel! A másik fél ugyanis talán csak egy egyértelmű jelre vár, hogy bizonyítsd, te is úgy szeretnéd a dolgokat közöttetek, ahogyan ő.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Számodra magánéleted megőrzése mindig a legfontosabb kérdések közé tartozott és ez ma is felmerül, amikor valaki beleütné az orrát a dolgodba az életed egy olyan kérdésébe, amelyhez aztán igazán semmi köze nincs. Talán ez az a pont, amikor nincs helye engedménynek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valakinek a környezetedben az lenne az érdeke, hogy valamitől elvegye a kedvedet, vagy olyan helyzetet teremtsen, amelyben azt érzed, hogy nem vagy eléggé alkalmas valamilyen feladatra. Ne hagyd, hogy így manipuláljon!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!