Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden ismét el kell gondolkoznod azon, hogy hogyan is kellene döntened, merre is kellene indulnod. Nagyjából sínen érezheted magad, de te mégis mindig többre vágysz. Ne félj, a cél hamarosan rád talál, és olyan inspirációt kaphatsz, ami jó ötleteket ad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Rengeteget dolgozol, és mégis úgy érzed, kevés a látszatja. Ha ezek háztartási feladatok, akkor ez most nem is igen fog megváltozni, sajnos az valahogy mindig újratermeli önmagát. De akkor is megkérheted a családtagjaidat, hogy figyeljenek jobban! A kertészkedés több örömet jelent: a lelkedre visszahatnak a növényeid.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha volt valami, amit igazán fontosnak éreztél az életben, és úgy találod, hogy egyre távolabb vagy tőle, akkor itt az ideje, hogy fordíts a sorsodon. Ha azonban legyintesz rá, vagy a nehézségekre hivatkozol, akkor nem remélhet mást! Persze te küzdő típus vagy, úgyhogy lehet tudni, most is megküzdesz azért, amit akarsz!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a kedd értékes felismeréseket hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kellemesen unalmas napra számíthatsz. Semmi különös történés nem zavar meg a merengésben; még a munkahelyeden sem. Ez persze a főnöködet lehet, hogy zavarja! Próbálj meg lelkesedést színlelni, ha másképp nem megy!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók jelzése szerint ma megismerkedsz valakivel, aki a későbbiekben nagy hatással lehet az életedre. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látod tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzitek, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtanotok.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan élmény érhet valakinek köszönhetően, hogy megérik benned az igény a változásra. Az illető kibillent a nyugalmadból, ami hosszú távon viszont nagyon is a te érdekedet szolgálja. Ne kapkodj, fontolj meg mindent, mielőtt a döntő lépést megteszed.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 2-8.: Csodaszépen indul a hónap

Kiváló lehetőségeket jeleznek a bolyók az első októberi hétre. Most tényleg minden a lehető legkedvezőbb, hogy éljünk a lehetőségekkel, és megvalósítsuk a céljainkat.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden kétszeresen is érezheted a mondás igazságát, hogy valóban, ki korán kel aranyat lel. Minél előbb látsz neki sürgős teendőidnek, annál előbb lesz időd arra, hogy a nagy lehetőséggel is foglalkozz végre. Mert valami terved ma végre bejöhet.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jobban tennéd, ha elkerülnéd a felesleges konfliktusokat. A pároddal való csatázásban ugyan te vagy a kitartóbb, és a társad előbb morzsolódik fel, de végső soron neked is veszteség ez. Ha túlnézel a konkrét helyzeten, akkor látod ezt.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Új út nyílhat meg előtted. Állásajánlatot kaphatsz, de lehet, hogy emiatt még a régit nem kell feladnod. Mérlegeld, hogy min mennyit nyersz, illetve veszítesz, de egyelőre még ne hozz döntést. Az is lehet, hogy a kapcsolataidban áll be változás, és választanod kell két barát, vagy két szerelem között.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. október 2-8.: a segítőskészséget és az empátiát erősíti most fel a Hold

Kedden lép az Ikrek jegyébe a Hold, ahol őszinte segítőkészséget és tiszta szellemiséget hoz, majd a Rákban járva az érzéseinket erősíti fel. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Volt már ugyan ennél jobb napod is, de ez még nem ok arra, hogy teljesen búnak ereszd a fejed. A véletlen ráadásul egy csodás lehetőséggel ajándékoz meg a mai napon. Talán egy véletlen találkozás révén.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden kissé nyugtalan, vitára és borúlátásra hajlamos vagy. Úgy érzed, hogy senkire sem számíthatsz igazán. Ez nem igaz, te látod nagyon borúsan ma a dolgokat. Mondd el másoknak, mi bánt, és kellemesen fogsz csalódni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden olyan hírt kaphatsz, aminek hatására átgondolod terveidet, és módosítani kell az irányon. Lehetséges az is, hogy rájössz, ami annyira elégedetté tett volna korábban, az most már nem is fontos, és már másra vágysz. Ma konkrét lépéseket is tehetsz az eléréséért.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!