Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön jó esély van arra, hogy az Oroszlán telihold miatt már eleve fáradtan ébredsz, ezért meglehetősen nyűgösen indul a nap. Vészeld át valahogy a délelőttöt, mert délután már egész más embernek érezheted magad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön az Oroszlán telihold miatt nyugtalanság vehet erőt rajtad és egyre erősebb lesz benned a vágy, hogy történjen már valami körülötted, amely kimozdít a holtpontról és az unalmas szürkeségből. Lehet, hogy ez meg is történik, de számíts rá, hogy nem úgy és nem akkor, amikor szeretnéd. De nem kevésbé jól, mint remélted!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te hajlamos vagy időnként "lebegtetni" a dolgokat, mert nehezen döntesz. Most ez nagyon is jól jön, ma érdemes minél több vasat tartani a tűzben. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy egy döntésedhez, amely pénzügyeket is érinthet, a kellő információk csak az utolsó pillanatban futnak be.

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön telihold lesz az Oroszlán jegyében (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az Oroszlán telihold megvilágítja az igazságot, és lehet, hogy ma te is ráébredsz néhány dologra. Például hogy egy kapcsolatodban, amely lehet üzleti, vagy magánjellegű, szinte csak te fektetsz energiát, míg a másik fél mindössze kihasználja mindezt. Ha így van, igyekezz helyreállítani az egyensúlyt!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Van, hogy meg kell állni egy kis időre, és nagyobb perspektívából szemlélni a dolgainkat. Ma lehetőséged lehet erre, ahogy arra is, hogy valamilyen különleges élményben legyen részed. Fogadd el hát, amit felkínál a sors.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön valaki megkísérelhet kizökkenteni, vagy akadályozni abban, hogy a terved szerint alakuljanak a dolgaid, és elég ügyesen próbál keresztbe tenni neked. Persze téged nem kell félteni, hamar átlátsz a próbálkozásain…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Persze közhely, de attól még nagyon is igaz, hogy néha egy mosoly, vagy egy kedves gesztus is csodát tehet. Igyekezz ma különösen figyelmes lenni a környezeteddel még akkor is, ha belül valami nyomaszt. Amit cserébe kaphatsz, gyógyír lehet minden bajodra!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön te vagy az, aki könnyít valaki terhein, talán csak pusztán azzal, hogy értő fülekkel hallgatod meg. A kulcs abban az energiában van, amely most belőled árad. Bánj okosan a képességeddel és segíts azon, aki most hozzád fordul.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma igazán izgalmas megkeresést kaphatsz, nagyon csábító is a dolog, de nem szabad gondolkodás nélkül válaszolnod rá. Nézz utána mindennek, szerezz be további információkat és ne engedd, hogy sürgessenek a döntésben.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: szerencsét és jólétet hoz ez az év a Patkánynak

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. S mi mindent jelez a Patkány kínai horoszkóp 2024? Minden fontos tudnivaló az Astroneten!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te érzed magadban az erőt és az elszántságot, amely ahhoz kell, hogy egy előtted álló feladattal sikeresen megküzdj. Most nagy benned az önfegyelem és az elszántság, de úgy érzed, talán szükséged lenne már egy kis szerencsére is. Rövidesen az is megérkezik!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bizony a szavaknak hatalmuk van, és ezt te most a bőrödön tapasztalhatod. Vagy neked okoz valaki sértést, pedig csak poénnak hitte az illető, vagy te küldesz valakit padlóra egy megjegyzéssel. Válogasd meg jobban a szavaidat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön valaki olyannal hozhat össze a véletlen, aki a dolgokat merőben másképpen látja, mint te. Légy nyitott az ő meglátásaira! Néha érdemes odafigyelni az embertársainkra és meghallani, amit mondanak még akkor is, ha azzal nem értünk egyet!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!