HÉTFŐ, január 22

Majd éjjel vált jegyet a Hold, ma az Ikrek könnyedsége érvényesül. Mivel az Ikrek levegős jegy, érdemes ma sokat szellőztetned. Emellett a kommunikációnak a szóbeli részében támogató az Ikrek Hold. Vagyis ha valakivel valamit tisztázni akarsz, akkor azt tedd személyesen, vagy telefonon! Csak utána írd le, hogy maradjon nyoma is!

KEDD január 23

Ma már a vizes Rákban jár a Hold. Ne feledd, hogy még nő a Hold, ami hatékonnyá teszi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek beépülését. Mivel a Rák vizes jegy, elsősorban oldott, kolloid formában. De a növő Hold az érzelmek túlcsordulását is hozhatja magával. Szóval könnyen elsírhatod magadat. Ne szégyelld a könnyeidet!

A heti holdhoroszkóp szerint az Oroszlán telihold sok feszültséget jelez (fotó: Shutterstock)

SZERDA, január 24

Marad a Hold a Rákban. Így ma is tanácsos oldott formában bevinned a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket a szervezetedbe. Emellett igyál sokat, és locsold meg a növényeidet! Vizes házimunka is aktuális: mosás, felmosás, stb. De ügyelj arra, hogy ne használj a szükségesnél több vizet, mosószert! Növő Holdnál erre hajlamos lehetsz.

CSÜTÖRTÖK, január 25

08:37-kor a Hold átlép az Oroszlánba, és 18:55-kor szembekerül a Vízöntő Nappal, amit teliholdnak nevezünk. Ez feszültséget generálhat. Most a "Ki a főnök?" kérdés okozza a galibát. Nem csak emberek között, hanem többféle dominancia miatt lehet konfliktus benned és körülötted. Ma jobb, ha nem az ellentétet, hanem a közös pontokat keresed.

PÉNTEK, január 26

Telihold utáni napon már fogy a Hold, és talán vele együtt csökken a tegnap érzékelhető feszültség is. Az Oroszlán Hold öntudatossá, büszkévé és sértődékennyé tehet téged és másokat is. Bár vége a teliholdnak, de ma is lehetnek konfliktusok amiatt, hogy ki a domináns, ki hozza a döntéseket, stb. Bölcsen tennéd, ha te nem csinálnál ebből nagy ügyet.

Hirdetés

SZOMBAT, január 27

Ma is az Oroszlán Hold érvényesül. Mivel csak 20:12-kor lép át a Szűzbe. Szóval az Oroszlánban továbbra is megfigyelheted, hogy mi miatt szoktál megsértődni. Mi az, ami sérti a hiúságodat. Ez nem mellékes. Hasznos, ha tisztában vagy a gyenge pontjaiddal, mert ezáltal nem gyengítenek, hanem erősítenek. Jól hangzik, ugye?

VASÁRNAP, január 28

Mivel már fogy a Hold, selejtezz! Engedj el, szabadulj meg minden felesleges, haszontalan holmitól! A régiek szerint a Szűz fogyó Holdnál lehet a leghatékonyabban takarítani. Nem meglepő, hiszen a Szűz a precizitás, ami kellő türelmet hoz neked az aprólékos takarításban. Ma minden sarokba benyúlhatsz, minden fiókot átnézhetsz, stb.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 22-28.: Kemény kihívásokat jeleznek a bolygók

Kemény kihívásokkal teli hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy előre felkészülj minden várható konfliktusra, nehézségre. Ha sikerül átvészelni ezeket, a hétvége már igazán nagyszerűen alakulhat.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!